maanantai 9. tammikuuta 2012

Siitähän se ajatus sitten lähti...

Lauantai treenattiin Sporttikoirahallilla duuni porukalla. Keesukka oli melko loisto! Aksa sujui ja seuraskin pätevästi! Uskaltautuipa ekaa kertaa menemään Aan!

Keikon kanssa väännettiin Jannin valvovan silmän alla käännöksiä.. Me kun niin niintä rakastetaan! Hyviä vinkkejä saatiin ja joitain onnistumisiakin.

Tokoakin jonkin verran tehtiin. Sillä tuloksella että ohjattu on nyt sitten luultavasti rikki hajotettu. Hienoa työtä Tia! Siitä enemmän kun uskaltaudun kokeilemaan myöhemmin miten pahasti otettiin takapakkia.

Jokatapauksessa hauskat treenit! Seura oli ihan mahtavaa! Kiitos! 

Sunnuntaina lähdin ihan hyvillä fiiliksillä Lempäälään kisaamaan. Ne hyvät fiiliksiset sitten haihtui nopeasti kun heti toinen rima kolahti mun vuosisadan hirveimmän valssin tuloksena. Ja tottakai piti vielä kääntyä katsomaan, tulihan se rima varmasti maahan asti.. Seuraavalla hypyllä olinkin sitten mukavasti jälki junassa ja Keiko ohi hypyn.. Loistavaa jo rima ja kielto kolmelta ensimmäiseltä esteeltä. Loppu rataa en edes kovin mielelläni muistele. Rimoja tuli ihan urakalla ja jostain sitten myös hylkäys.

Seuraavalle radalle lähdin sitten fiiliksillä "juostaan nyt nopee tää rata että päästään pois" Ja edelleen niitä rimoja tuli.. Myönnetään että varmasti mun ohjauksella ja huonolla fiiliksellä oli suurin osuus niissä. Keikollakin on tainnut palaa totaalisesti käpy mun kanssa koska ennen se anto paljon anteeksi ja korjaskin mun virheitä sekä varo rimoja.. Nyt ei keikei enää viitsi ja hyvä niin!  Radan lopussa mulla oli jo niin pirun kiire pois että en edes viitsinyt pysäyttää Keikoa puomilla kontaktille vaan otettiin siitä vielä yksi lisä vitonen niiden muun kahdenkymmenen lisäksi! Taas pisteet mulle!

Päivästä teki taas mukavan hyvä seura ja ruoka! Kiitos! :)

Vaivuin totaaliseen masennukseen eilen ja tänään sitten mut valtasi kamala treeniraivo! Nyt on vaan oikeasti alettava treenaamaan niitä asioita jotka on vaikeita eikä aina treenata niitä meille helpompia asioita.

-KÄÄNNÖKSET, aina ei voi mennä vain suoraan tulee seinä vastaan ja sitten päähän sattuu!
-PUTKIJARRU, vois olla ihan hyödyllinen
-KEPIT, varmoiksi ja ehdottoman paineettomiksi.
-KEINU, nopeemmaksi
-KONTAKTIT, Päätä jo hyvä nainen mitä haluat ja opeta se sille koirallekkin.
-OHJAAJA, jotain sillekkin pitäs tehdä ihan ekaksi joku vois ravistaa.

Siinä niitä nyt on ei kun töihin. Koska Keesukka ei myöskään osaa noista mitään muuta kuin kääntyä se saa myös tulla urakoimaan.

1 kommentti: