maanantai 30. tammikuuta 2012

Pohdintaa!

Jos treenaisin yhtä paljon kun pohdin niin oltas varmasti jo perillä! ;D Piti jo eilen kirjottaa Evl katsaus mutta koska tuli muutenkin niin pitkä sepustus niin en sitten kirjoittanut. Jokatapauksessa tavoite on huhtikuun inkoon koe.


Istuminen: Ei hirveesti olla tehty mutta ne vähän jota ollaan otettu on ollut hyviä. Tehdään vaihtelevia aikoja nyt siihen asti että päästään treenaamaan ryhmässä.

Paikkis: Tarvitaan saman henkistä treeni seuraa jotta saadaan treenattua erikseen käskytys kuntoon. 

Molemmat paikalla olot saadaan varmasti suht nopeasti kuntoon kuhan saadaan samanhenkistä treeniseuraa. Nämä ajattelin ottaa treeni ohjelmistoon vasta kun päästään treenaamaan ulkona ja pystytään taas sopimaan kimppa tokoja. :)

Seuraaminen: Hyvällä mallilla. Tehdään vaihtelevia pätkiä. Yritän kiinnittää enemmän huomiota ilmeeseen ja asenteeseen.. Käännöksiä ei voi myöskään ikinä treenata liikaa!

Z:ta: Yksi eniten kesken olevista liikkeistä. Arpoo jonkin verran ja istuminen on aika hukassa tällä hetkellä.. Tehdään nyt helppoa että saa varmuutta ja kun istuminen muistuu mieleen otetaan muut mukaan ja pikku hiljaa vaikeutetaan.. Ohjaaja saa myös kävellä sitä pirun kuviota itsekseen kun se on niin hankala! Käskytys mukaan kun muuten sujuu..

Luoksari: Seisominen on aika kiva tällä hetkellä. Maahan menosta haluaisin hiukan nopeemman mutta ei se ihan surkea ole nytkään.. Tehdään paljon osissa. Eteentuloja treenattava vielä paljon..

Ruutu: Aika kiva tällä hetkellä varmuutta ei toki koskaan ole liikaa ja otetaan pikku hiljaa vaikeampia treenejä mukaan esim.. kahden ruudun treeni.. Merkkiä treenattava myös erikseen.. Seuraamaan kutsuminen on tosi kiva nyt, mutta muistutellaan sitä erikseen jos tarvetta ilmenee..

Ohjattu: Varastaa merkiltä. Treenataan nyt hetki niin ettei kapuloita haeta. ja Ilman merkkiä sitten suuntia ja odottamista merkillä.. Kun sujuu osissa yhdistellään pikku hiljaa. Muistettava palkata usein merkistä! Liikkuri käskyttämään mahdollisuuksien mukaan vaikkei antaiskaan hakea.. Palutuksia myös erikseen..

Hyppynouto: Metskulla ei ollut vaikutusta tähän joten hyvä.. Treeniä tarvitaan ettei varasta liikkurin käskystä ja ne palautukset..

Tunnari: Kunnossa, mutta tehdään aina kun saadaan liikkuri mukaan.. Ei ole enää aikoihin yrittänyt palauttaa liikkurille nyt vaan ylläpitoa ettei ongelma palaa..

Kaukot: Seiso-istu vaihto vaikea ja helposti liikkuu. Siihen tekniikka treeniä. Tehtävä vaihtelevilla palkoilla ja matkoilla.. Ottaa helposti häiriöstä painetta joten pikku hiljaa vaikeampaan häiriöön. Mun pitää muistaa olla rauhallinen vaikka meniskin väärin ettei paine palaa ja tuhoa taas koko liikettä..

Tekipäs hyvää kirjoittaa tilanne ylös ja huomata että ollaan hyvällä mallilla.. Huhtikuussa meillä pitäs jo olla aika hienot liikkeet ja mahdollisuudet 1-tulokseen. :)

3 kommenttia:

 1. WAU! Te olette jo pitkällä, minä en edes tunnistanut kaikkia liikkeitä :)
  Tsemppiä harjoitteluun ja onnea Inkooseen!

  VastaaPoista
 2. Hei, piti viimeksi sanoakin: Keikon kaukot näytti viimeksi oikein kivoilta. Teki hyvällä asenteella ja "hallitusti". :)

  VastaaPoista
 3. Tuija sä oot hauska! :D Kiitos Nova! :)

  VastaaPoista