sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Mitä jos me ei onnistutakkaan?!

Tiistaina Keesin aksat ei mennyt ihan niin kuin piti.. Keesiä kiinnosti tytöt.. Yhdellä oli juoksu ja muutkin oli tavallista kiinnostavampia.. Ei oikeen saatu treenattua niitä asioita jota piti vaan treenin aiheeksi tulikin kummalla on vahvempi tahto. Melkoista taistelua.. Sain tehdä ihan julmetusti duunia että musta pysyi radalla.. Mutta onnistuimpas... Kaarrokset venyi ja muutenkin keskittyminen ei parasta mahdollista mutta ihan sama mä voitin eli tilanne Keesi 0-1 Tia. Hah :D

Muuten ei saatu viikolla treenailtua sen enempää jotain pientä sisällä.. Oli jotenkin todella väsyttävä viikko ja pojat olikin enimmäkseen töissä mukana kun ei edes jaksanut kunnolla lenkkeillä..

Eilen treenattiin sporttiksella. Saatiin treenata Jannin kanssa ihan kaksistaan kun muut ei tulleet.. Jo autossa alkoi mun mieleen hiipiä kauhu.. ai miksi.. Mä oon ollut niin fiiliksissä Sadun yksäristä ja siitä mitä mä opin siellä. Nyt kuitenkin tuli tunne että jos en osaakkaan yhtään enkä saa Keikoa kääntymään.. Tiedän toki että ei meidän ongelmat yhdellä treenillä ole voitettu. Tuli olo että jos taas vaan valuttaan samaan kaavaan jossa Keiko ei käänny ja mä turhaudun..  Ensimmäistä kertaa koskaan mun teki mieli jättää tekemättä epäonnistumisen pelossa.. Tunne oli todella hämmentävä eikä yhtään mun tapaista..

Järki onneksi voitti.. Tehtiin ensin Keikon kanssa helppoa pätkää jonka tarkoituksena oli muistutella mieliin ennakoivaa.. Tuli hyviä ja vahän huonompia käännöksiä.. Enemmän kuitenkin niitä hyviä! Ei Keikosta välttämättä ikinä tule mitään loistavaa ja aina hyvin kääntyvää koiraa. Tosiasia kun on että mä olen jo kaksi vuotta enemmän tai vähemmän antanut sen kaarrattaa ja loikkia ihan minne sattuu.. Mutta ei se haittaa mä yritän nyt tehdä parhaani ja se riittää.

Tehtiin myös kontakteja jossa ei päätä eikä häntää.. Varmaan täytyy ottaa ne projektiksi kun on enemmän milenkiintoa siihen..

Keesi teki myös sen kanssa ei oikeestaan mitään ongelmaa mun pitää vaan muistaa lähteä liikkeelle aikasemmin niin kääntyy paremmin.. Keesi teki myös puomia ja siitä näkee että sen pienessä päässä raksuttaa kovasti mutta kontaktilla malttaminen on vielä kovin haastavaa.. Osaa myös mennä lujempaa puomin oli nyt vähän hidas..

Molemmat teki myös Jannin suunnittelemaa radan pätkää.. Keesillä meni hyvin mutta mä en osannut lopettaa ajoissa.. hyi mua.. Keiko teki myös kivasti varsinkin sen jälkeen kuin sain Jannilta muutamia vinkkejä miten mun kannattaa sijoittua missäkin.. Kiitos niistä! :) Kepit oli seinää kohden ja en tiedä johtuko siitä vai mistä mutta hitaat ne oli..

Loppuun vielä ohjatun treeniä.. Ensin pelkkää merkkiä ja sitten Janni vei kapulat. Muutaman kerran meinas hiippailla merkin ohi mutta muuten ihan ok. Ei saanut nyt kertaakaan hakea kapuloita. Hyvä treeni näitä lisää.. Aika nopeesti pakko ottaa haut kuitenkin mukaan muuten käy niin että ei kohta hae niitä ollenkaan..

Äsken käytiin tekemässä nopeat tokot parkkiksella. Keikolle luoksaria, merkkiä, eteentulo treeniä ja ihan lyhyttä seuruuta jossa palkkasin oikeasta asenteesta ja ilmeestä.. Keesi teki seuruuta ja luoksaria..

3 kommenttia:

 1. Äläs nyt höpsi! Totta ihmeessä te opitte! Sinä opit kääntämään ja Keiko oppii kääntymään.Sehän on kelpie, älykäs ja notkea ;) Ja sinä olet ihana :)
  Kiti

  VastaaPoista
 2. Kyllä Kekei kääntyy kunhan saatte tämän ennakoivan ohjauksen kohilleen molemmille :D
  Ihmettelen vain onko teillä juoksuisia narttuja harkoissa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä Kiti ja Tuija. :) Joo tuolla kurssilla jossa ollaan saa juoksuiset treenata housut jalassa.. tekevät viimeisenä mutta tuo teki samaa aikaa omatoimisesti toisella puolella kun me tehtiin kouluttajan kanssa.. meni kyllä ulos odottamaan kun ei keesi pystynyt muuten sitä vähääkään keskittymään..

  VastaaPoista