sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Jos sä haluut jotain ja tiedät mitä teet. Oo valmis taistelee sen eteen. Tee töitä valvo öitä vie vaan aikaa epäröidä.

Tällä viikolla ollaan treenattu suht ahkerasti. Sisällä joka päivä jotain pientä. Keesi kaikenlaista mutta suurimmaksi osaksi paikallaoloa. Keiko on puuhaillut kaukoja joista ainakin suurin painen on poissa. Lenkkeiltykkin on ahkerasti. Pojat on päässy useampaan kertaan juoksemaan umpihankeen. Keikosta se on super hauskaa. Keesi oli aluksi sitä mieltä että hän odottaa kävelytiellä kun me hullut kahlaillaan pellolla. Tuli kuitenkin mukaan hauskan pitoon ja tykkäs kun sai kaivella lumessa isoja kuoppia. :D Keiko juoksee hulluus juoksua pöllyttämässän lunta. Seköpäisen näköstä touhua.. Keikolle olen lenkeillä muistutellut kaukoja ja jääviä joista istuminen on aika huonossa jamassa tällä hetkellä.. 

                                 Keiko ruutuilee. (c) Janni K.

Tiistaina Keesi treenasi Satulinnassa. Puomia ja aata sekä keppejä.. Kepit aika mageet! Puomi ja aa:n alastulot tarvitsevat paljon lisää harkkaa.. Keesi teki tosi kivasti ja puomia meni ihan törkeetä vauhtia. Keesistä löyty taas uusi vaihde. Oikeen muris ja äris kun kuumensin sitä tekemään! Superia!!! Mun oma agihamsteri! :D Hyvin jaksoi pitää vauhtia yllä vaikka näki että se alkaa olla jo tosi väsy.. Treenien jälkeen käveltiin kotiin ja annoin Keesin juosta vapaana osan matkaa. Hiukan laiskasti tota vapaana pidän kun on pikkasen epäluuloinen ja saattaa lähteä jonnekkin puskiin möykkäämään.. Sekä pelottaa että näkee pupun ja lähtee perään.. Nyt kuitenkin hienosti oli kuulolla.

                                Keesi aksaa. (c) Mari L.

Kotona sitten koiran vaihto ja Keikon kanssa lenkille. Käveltiin pitkään ja rauhassa, leikittiin lumessa sekä tokoiltiin. Keikon kanssa lenkkeily on kyllä ihan parhautta!

Lauantaina oli taas duunin halli vuoro. Ensin aksaa. Keesi teki rengasta ihan kivasti keskittyi katsomaan mistä hyppää. Toistoja vaan lisää niin hyvä tulee..

Keikolle keppejä. Teki hyvällä tekniikalla ja suht hyvällä vauhdilla. Kesti senkin että höröilin ja häiritsin sekä jäin jälkeen.. Pallon heittoa ei kestänyt.. Treenataan sitä sitten kun sujuu ensin helpommilla häiriöillä.. Jospa tällä tavalla saatas itsevarmuutta ja vauhtia lisää..

Keikon kanssa yritin myös jotain radan pätkää ja en saanut kyllä yhtään hyvää käännöstä aikaiseksi..

Keesi teki samaa pätkää mutta sen kanssa vain juostiin täysiä ja vähän sylkkäreitä.. Kovaa se menee ja ihan kivasti irtoo putkiin.. Jos vedättää liikaa niin tulee helposti vielä aidoista ohi. Treeniä siihen..

Tokoiltiin myös. Keiko teki muutamat ruudut. Eka oli huono muut ihan ok. Yksi seuraamaan kutsuminen se ihan kiva. Seuraamisessa tehtiin neliötä eli käännöksiä ne oli yllättävän hyviä... Kaukoja vaihtelevilla matkoilla pari kertaa jätti tekemättä kun ei ollut varma.. Huimaa edistystä kuitenkin ilme jo enemmän se mitä haen ja tekee iloisesti. Liikkeestä istuminen ei nhyt sitten toimi.. täytyy ottaa se teho treeniin... Tehtiin myös metskua ensin palautuksia ja sitten yks hypyllä joka oli hyvä.

Keesi teki hypyn alkeita, liikkestä seisomista tarjoomalla,luoksaria sekä paikalla oloa. Paikalla olot on edistynyt mutta en saa nyt yhtään ahnehtia. Nousi kerran tuolla maasta kun tein liian vaikeaa ja pitkää..

Täksi päiväksi olin varannut yksärin Sadulta. Keiko ei siis ennen ole Sadun treeneissä ollut.

Olin kertonut meidän kääntymis ongelmasta ja tehtiinkin sitten ennakoivaa valssia. On siitä mulle varmasti muutkin kouluttajat sanoneet. Mutta nyt ihan oikeasti ymmärrsin mitä ja milloin mun täytyy tehdä mitäkin. Mitä asoita mun täytyy miettiä ja mistä mun koira oikeasti ponnistaa. Satu osas kyllä niin hyvin sanoa näkemättä mua ja Keikoa tekemässä missä on luultavammin mennyt pieleen.. Osu ja uppos!


Vaikka noi on aika loogisia juttuja tuntui musta aluksi tosi hankalalta kun oon viime aikoina ohjannut niin eritavalla ja yrittänyt kaiken mailman poppaskonsteja jotta saisin edes jonkinmoista kääntymistä aikaan.

Vaikka en vielä osaakkaan tota ennakoivaa valssia vielä kovin hyvin näkyi keikossa jo muutosta.. Voin vain kuvitella miten se kääntyy sitten kun se ja mä osataan toi kunnolla!

Tuntui että yksi puolituntinen vei meitä eteenpäin enemmän kuin koko mennyt puolivuotta! Oli mahtavaa nähdä miten toi ihan oikeasti kääntyi ja tiesi mitä haluan! Rimatkin pysyi kannattimissa! Aika huisia!

Pitkästä aikaa Keikon agitreenien jälkeen oli hyvä mieli!

                                (c) Janni K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti