sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Hauskaa koko rahalla!

Mian  kanssa pyörähdettiin hurvittelemassa Lahden ryhmiksessä. Aluksi ei todellakaan tuntunut miltään huviretkeltä. Ekaksi pojat nykäs mut selälleni liukkaalla parkkipaikalla ja sisään meno oli taas yhtä kiskontaa.. Ehkä mä ensi kerralla kaivan ihan oikeasti ne kuonopannat esiin.. Sen jälkeen kun sain koirat häkkeihin jäähylle alkoi munkin raivo laantua.. ;D

Keikon esitti Mia. Keiko oli kuulemma tänään ollut hieman normaalia haastavampi ja oli taas kehässä leikkinyt banaania.. Musta tuntuu välillä että se tahalleen kiusaa meitä ;D Arvostelu oikeastaan ihan hyvä. Tuomari on kuitenkin tunnettu aika tiukkana ja tarkkana.. Tuomarina siis Gunnel Holm.

Iso kokoinen uros. Hyvä kallo ja kuono osa. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Takaosan pitäisi olla vahvempi. Saisi liikkuua paremmin edestä. AVO EH

Keesin tuomaroi Soile Bister. Keesi esiintyi kivasti. Tukkaa ois tuomari kovasti kaivannut lisää. Hyvä arvostelu tiukalta tuomarilta joka ei Eriä hirveästi jaellut. Vähän jäi harmittamaan ettei sertiä saatu mutta samaa mieltä siitä että se meni tänään ihan oikeaan osoitteeseen.

Erinomainen tyyppi, ryhdikäs, sopivat ?? (kulmaukset??). Uros jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hieman raskas kallo ja haja asentoiset korvat. Turhan pyöreät silmät. Hyvä runko ja raajat. Häntä kiertyy selälle. Tänään kovin niukassa karvassa. Kaulus saisi olla selkeämpi. Voisi liikkua takaa hieman tehokkaammin ja edestä tiiviimmin. Seistessä ensiluokkaiset ääriviivat. Ihastuttava luonne.

Keikon kanssa pyörähdettiin vielä osana kasvi ryhmää sieltä ei sen kummempia tuloksia tällä kertaa irronnut.

Keesi pääsi vielä yllättäen junnukoiraksi kun eräs tyttö kysyi ensin Keikoa kun sen kanssa siinä pyörin. Ehdotin että ottaa Keesin kun se on varmasti hauskempi esittää. Hienosti heillä meni vaikkei tällä kertaa menestystä tullutkaan. Oli hienoa seurata sivusta miten nopeasti Keesi rentoutui ja esiintyi täysin vieraan ihmisen kanssa. Ja miten hyvin esittäjä saikin sen esiintymään vaikka ihan vieras koira! Taitavia handlereita nuo junnut!

Kiitos Mialle ja Reereelle seurasta! Uusia reissuja suunnittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti