maanantai 24. lokakuuta 2011

"Ei se oikeen irtoo!"

Ai ei vai!? Taas pääsen syömään sanani.. :D

Sunnuntaina siis kisattiin Hyvinkäällä yksi agirata.. Alku ehkä hiukan jäykkää mutta ihan kivaa tekemistä jos vertaa moneen muuhun rataan. Keinun jälkeen olin ihan selvästi arvioinut oman nopeuden öö hiukan pieleen.. :D Ois vaan pitänyt uskaltaa lähettää pussiin ja lähteä itse heti juoksemaan kohti muuria.. Keiko irtos aika hienosti yhteen putkeen harmi vaan ettei sitä pitänyt vielä mennä.. ;D Loppu tuntui kivalta ohjata ja ihan hyvä fiilis jäi radasta. Nyt alkaa taas löytyä se yhdessä tekeminen vielä kun saisin keepin pysymään hanskassa alusta loppuun.. Video

Viime viikon ohjatut aksat jäi myös päivittämättä. Molemmilla hyvä tekemisen meininki. Keesi oli ihan huippu kun alkoi jo pikkasen irrota musta.. Ihan mahtava tunne kattoa kun pieni pinkoo minkä jaloistaan pääsee. :) Keiko kanssa hienosti ainoa että kun hinkattiin yhtä kohtaa suht kauan niin alko selvästi väsymään eikä enää viitsinyt kääntyä sinne minne näytin vaan pamautteli helpomman kautta suoraan..

Tänään Tokoa Sonjan kanssa. Odotellessa tein istumisen jossa ei ongelmaa ja seuruuta innokasta oli. Keikolle merkkiä ensin. Hienoja suurin osa! Selvästi näkyy vielä että on uusi liike kun epävarmuutta siitä saako mennä ja välillä hukkailee että missä se nyt oli.. Yksi evl ruutu myös ja oli hieno! Pätevä K! Sitten kokeiltiin Z taa. Oli kyllä itelle vaikee. :D Kävelin ihan vinoon ja käskytys kesti ja kesti kun mietin mikä oli seuraavaksi. Keiko oli vähän unohtanut seisomisen ohi kävelyä. Liikuskeli ja käänty mukaan. Muistuttelin sitä lopuksi ja alkoi taas muistaa. Vois varmaan tehdä Z taa ihan ilman koiraa. :D Ohajattua jatkettiin leluilla ja pikku hiljaa lähtee sujumaan ens kerralla vois kokeilla jo kapuloilla. Tähän tarvii vaan toistoja ja rutiinia.  Tunnarissa ei ollut ihan paras vire ja ekalla juoksi jonnekkin kauas kapuloista ja jäi sinne möllöttämään. Sivulta uus lähetys ja sitten hienosti teki töitä ja palautti jopa mulle eikä Sonjalle. Jee! 

Keesi ei tällä kertaa tehnyt mutta sai kantaa mun sormikkaan kotiin ja olikin oikeen ylpeä annetusta tehtävästä! :D

4 kommenttia:

  1. Tuo on hyvän näköinen rata:)
    Kiti

    VastaaPoista
  2. JEEEEEEEEEEEE! Osasin lähettää kommentin!!!!!! Arvaa vaan, kuinka monta kertaa olen yrittänyt...
    Kiti

    VastaaPoista
  3. Kivan näköistä menoa :)

    VastaaPoista
  4. Eksyin jostain mutkien kautta teidän blogiin, niin pitäähän sitä sit myös kommentoida! :) Kivan näköistä menoa teillä Keesin kanssa! Vielä pientä hienosäätöä, niin alkaa olla paketti kasassa! :)

    VastaaPoista