torstai 6. lokakuuta 2011

Pätevä kääpiö, sikaileva keepie ja laiska ohjaaja!

Molempien ohjatut agitokolassa.

Keesin ryhmässä meitä oli vain kaksi paikalla joten hyvin ehdittiin tekemään.

Ensin pientä pätkää jossa hyppyjä ja putki. Teemana valssit. Keesi lukee sairaan hyvin ohjausta siihen nähden mitä ollaan treenattu. Mulla vaikeuksia luottaa Keesin irtoomiseen hypyille joten änkeän liian lähelle hyppyjä. Paikallaolo treenit on auttanut myös agipuolelle kun nyt pysyi lähdössä jo paljon paremmin. Pitää muistaa palkata myös enemmän lähdossä pysymisestä ettei ala varastelemaan. Keesi teki hyvällä asenteella paitsi viimenen kerta oli liikaa kun löysi jonkun hajun.. Ens kerralla muistaa malttaa lopettaa ajoissa.

Sai pitää taukoa jonka jälkeen katsottiin keppejä. Niissä saatiin palautetta että hakee kivasti itse mutta ei malta pitää rytmiä kokoajan. Kun tulee kovaan pujottelee hyvällä rytmillä ja tekniikalla. Näissä varmaan vain muutamia sellaisia toistoja jossa rytmi oikea ja lopettaa ajoissa jottei ainakaan väsymyksestä johdu rytmin katoaminen.

Tein itsenäisesti vielä puomia. Ensin vain alastuloja ne vaatii vaan toistoja ja lisää toistoja.. Sai myös mennä koko puomia ja taas jännitti hurjasti.. Pitää varmaan jokaisissa treeneissä tehdä muutaman kerran nameilla ripoteltuna jotta tottuu ja unohtaa jännityksen..

Koska aikaa jäi yli niin sain kokeilla kouluttajan borderia. Oli kiva kokeilla miniä joka osaa ja tekee. Samanlainen luotto toivottavasti tulee treenin kautta myös Keesin kanssa tekemiseen.

Keikon treeneissä rataa jossa taas tuli huomattua yksi meidän ongelmista jonka kyllä tiesin. Nimittäin huonot kontaktit. Ei irtoa alastulolle ilman mun liikettä ollenkaan. Ihan koulutus juttuhan tuo on ja ekaa kertaa mua harmittaa joku asia mitä en opettanut kunnolla ja huolella.. Onkin pitänyt laiskotella kontaktien kanssa..Kai se vaan on otettava itseään viimein niskasta kiinni ja opetettava uudestaan ja kunnolla noi. Keikon vikahan se ei ole ettei osaa kun ei oo opetettu.

Tyytyväinen olin siihen että osasin valita ihan hyvät ja meille sopivat ohjaukset. Vaikken ihan kaikkia saanutkaan ekalla yrityksellä onnistumaan.

Keikolle on viimeaikoina tullut paljon lisää draivia, irtoo paremmin ja lukitsee esteitä myös aikaisempaa helpommin. Tuon kaiken kivan mukana on  löytynyt mun kiltistä koirasta myös ei niin kiva sikailuvaihde. Tänään esim karkas kolme kertaa putkeen vaikka piti kääntyä tiukasti kepeille. Ja voin satavarmasti sanoa että ohjasin sinne kepeille ja myös Keiko sen tiesi. Noh nyt täytyy vaan tiukemmin ohjata ja yhtään en voi enää löysäillä tai lähtee lapasesta. Osa tuosta on myös sitä että selvästi kuumuu kun teen virheitä ja ajattelee tietävänsä paremmin. Täytyy siis yrittää ohjata paremmin! Helpommin sanottu kun tehty! ;D

Hyvät treenit molemmilla ja nyt tuntuu taas että aksailu on kivaa. Fiilis voi toki olla ihan toinen sunnuntain kisojen jälkeen! ;)
                                (c) Miia L Kääpiö aksaa tuorlassa.

2 kommenttia:

  1. Minulla on luultavasti flunssa tulossa kun jäädytin eilen itseni agitreeneissä. Mennään joku toinen kerta esineruutuilemaan. Mutta sitä ennen vaihdetaan puhelinnumeroita! :)

    VastaaPoista
  2. Jep mäkin itseasiassa kipeenä kanssa.. Piti laittaa sähköpostia mutta käyhäntää näinkin.. Mulla on joku sun numero mutta en tiedä onko oikea..

    VastaaPoista