sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Aina ei voi onnistua!

Kokeiltiin onneamme tänään rotumestiksissä. Noh ei mennyt ihan putkeen mutta innolla Keiko tokotteli menemään, vaikka muutama hassu virhe tulikin.. Viimeaikoina treeneissä on tullut ihan kummallisia virheitä ja valitettavasti ne virheet olivat livahtaneet mukaan  kokeeseen.. Hyvä tekemisen meininki ja on tuo vaan niin onnellisen oloinen kehässä ettei voi muutakun kiittää onneaan että ylipäätänsä on noin mahtavan kisakaverin itselleen saanut! Meidän voivottelut on kyllä tässä, nyt pieni treenitauko ja sen jälkeen uutta opiskelemaan ja vanhaa korjaillaan.

Sitten niitä kuuluisia selityksiä ja sepityksiä.. Tuomarina Hannele Pörsti. Liikkeet normaalissa järjestyksessä.

Paikallamakuu:8 Kerta se on ensimmäinenkin! Keiko on tätä ennen saanut joka kokeessa tästä 10. Nyt siis tuokin taika murrettu ja voidaan palata ensi kokeessa takaisin kymppiin. Hyvä että tuli tämäkin nyt hoidettua alta pois! ;D Jonkun hajun perässä oli venkuroinut... Todella outoa kun ei Keiko koskaan ja niin edespäin..

Seuraaminen:8 Itse olin tähän tosi tyytyväinen. Kontakti pysyi hyvin ja muutenkin tsempattiin tähän molemmat.. Täykkärit ei niin hyviä ja askeleet taakse ois voinut olla parempia.

Liik. istu:0 Keikolla oli korvassa jotain joka häritsi ja mun käsky huono. Niin se vaan varmakin liike voi nollaantua kun kuut ja planeetat ei oo oikeessa asennossa!

Luoksari:8 Hiukka hitaasti tuli ekan välin... Maahan osaa mennä nopeemminkin.. Mutta aivan mahtava eteentulo!!!! Siinä ei muutama muu kauneus virhe tunnu missään kun vihdoin onnistunut eteentulo kokeessa! Niin paljon on sen kanssa taisteltu ja itketty..

Ruutu:7 Hieno ruutu muuten mutta mun pysäytys myöhässä ja keiko painu heti maihin.. Korjasin sieltä ruutuun.. Luulin että ois nollannut mutta seiskan kuitenkin anto..

Hyppynouto:8 Ennakoi. Vino palautus ja nousi seisomaan kun luovutti kapulan kaupanpäälle vino perusasento..

Metsku:8 Vain vähän vino palautus! :D Nousi taas luovuttaessa..

Tunnari:0 Tää harmitti eniten mua.. Hienosti kapuloille työskenteli tarkasti nosti oman ja lähti palauttamaan liikkurille. Yritin korjata tuomaan mulle niin tiputti. Toistin oma käskyn ja lähti takasin kapuloille haisteli kovasti mutta ei se oma enää siellä ollut. Siitä tyytyväinen ettei hätäpaissään nostanut vaan jotain kun ei omaa enää löytynytkään.. Menin lähemmäs näyttämään omaa ja nosti mulle sen.

Kaukot:6 Seiso istu vaihdossa tuli eteenpäin.. Yhteen M-S tupla. Muut kohtuu hyviä.. Sivulle tartti tupla käskyn..

Kokonaisvaikutus:7

VOI0 187p 

Paikoitellen teknisesti taitavaa ja iloista tekemistä välillä sitten vaan iloista! :D Tunnari jäi harmittamaan..

1 kommentti:

  1. http://neap.galleria.fi/kuvat/Tapahtumat/Toko/SBCAK+tokomestaruus/ Tuolla on muuten pari kuvaa Keikosta :) laatu on kyllä erittäin surkea, mutta jos kelpaa niin saa ihan vapaasti kopioida :D

    VastaaPoista