tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kaikkitietävä Kelpie & Sekopää Schipperke!

Tultiin just metsälenkiltä ja tuo otsikko viittaa mun koirien käytökseen sielä.. Käytiin joskus Keikon pentuaikoina paljonkin tuossa metsikössä. Nyt kun ollaan muutamaan otteeseen ulkoiltu siellä on Keiko aivan mahdoton. Korvat jää autoon ja kaveri on aivan varma että tietää mua paremmin mitä polkua menemme ja mihin suuntaan. Keesin mielestä on taas älyttömän mukavaa maata mutaisimmissa kohdissa pitkin pituuttaan.. 

Treeneistä sen verran että ollaan yritetty treenata tokoa. Kun ois koekkin tulossa ja liikkeet vaiheessa..  Ruutu ja kaukot sujuu jo kivasti.. Mutta mutta nyt sitten hajoilee liikkeet joita pidin jo aika varmoina. Metsku oli viimeksi niin yököttävä ettei sitä voinut nostaa ilman toista käskyä..  Blääh.. No yritetään nyt tehdä parhaamme jos ei olla valmiita niin sitten ei mennä kokeeseen. Muutenkin on tarkoitus nyt panostaa taas enempi tokoon.

Agia ei olla treenailtu muuta kun hyppytekniikkaa ja viimeksi Vappu oli vähän sitä mieltä että Keiko voisi olla mahdollisesti jumissa takaosasta. Ei vaikuta mitenkään kipeältä mutta kokoominen oli hiukan vaikeanoloista. Varasin Aistiin fyssarille ajan, mutta sen sai  vasta 1.8. Janakkala jäänyt meiltä väliin ja päätin muutenkin että pidetään kisataukoa agista.  Hyvä muutenkin että tuli tuo nyt varattua kun jo pitkään olen ajatellut että pitäisi katsoa läpi koko koira.

2 kommenttia:

  1. Metskuun meille ehdotettiin että käskee koiran pitämään esinettä ja tekemään jotain kivaa, esim kiertämään jonkun esineen. Tai sitten koitat nostattaa virettä tai ottaa vauhtinoutoja. Sekä meillä tepsii että on se pienin mahdollinen kapula, se on kevyt eikä tunnu niin kauhealta suussa. Ruuti on sillä saanut kympinkin joskus kokeesta. :D Mun tokoilut on taas niin jäissä että. :D

    Katsoin nopeasti kuvasta että joku tervu, väritys näytti ihan siltä.

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkeistä! pitääpä kokeilla noita myös.. Nyt ollaan tehty aina niin että iltaruokaa ei tule ennenkuin kapula on mun kädessä. :D Tämä iltaruoka tokoilu on ennen ainkin auttanut pääsemään yli ällöistä jutuista. :)

    Kyllä se toko into teillekkinpäin löytää! :)

    VastaaPoista