tiistai 26. heinäkuuta 2011

Sekalaista selostusta treeneistä!

Pitkään vähän kadoksissa ollut treenimotivaatio on selvästi löytänyt oikeaan osoitteeseen! Ikävä kyllä vain agin osalta. Keikon kanssa on tokoiltukkin mutta luvattoman vähän siihen nähden että koe on kohta ja tekemistä riittää..

Sunnuntaina Keesi pyörähti kehässä Eh:n verran. Ei ollut oikeen tuomari tädin mieleen. No onneks Keesi on kuitenkin mun mielestä tosi komea! <3 Harmitti vain kun tämä tuomari ei seisottanut ollenkaan maassa vain pöydällä.

Maanatai aamuna suunnattiin hallille aksaamaan. Ei huvittanut raahailla esteitä yksinään joten Keikon kanssa sovellettiin jotain pätkää joka oli siellä valmiina.

Keesi kanssa jatkettiin renkaan ja keppejen parissa. Keesi pääsi tekemään myös neljän hypyn ja putken yhdistelmää. Sairaan kovaa se kyllä suorilla menee. Nyt varmaan pitäs vahvistaa paikallaa pysymistä nimittäin varastelee aika törkeenä kupille jos vaan saa tilaisuuden.

Keikolle tokoa taas lopuksi. Seuraamista ihan lyhyitä pätkiä ja paljon palkkaa. Liikkeestä istuminen oli nyt hyvä ei mitään ongelmaa. Eteentuloja muutama ja yksi läpi juoksutus. Hyviä oli.

Tänään oli Keikon ohjatut. Kouluttaja ei päässyt paikalle ja ryhmäläisitäkin vain yksi ilmaantui paikalle. Saatiin kuitenkin rakennettua rata jota oli tarkoitus treenata. Haastava se oli mutta hyvä treeni oli meille. Radassa oli myös pöytä. Ei olla sitä treenattu aikoihin. Saatiin sujumaan kun hiljensin itse ennen pöytää tosi paljon. Mitään ohi juoksuja ei todellakaan pystynyt tekemään. Täytyypä muistaa treenata pöytääkin enempi. Kontakteilla oli nyt taas epävarmuutta mutta sujui silloinkun olin itse selkeä.

Keesi pääsi myös tekemään. Pieniä pätkiä jossa hyppyjä ja putki. Oli tosi innokas ja varasteli kupille. Nyt kun oli mahdollisuus niin pyysin treeni kaverin peittämään kupin jos yritti sinne varastaa.. Täytys useemmin treenata jonkun kanssa niin ei ois enää Keesille kannattavaa mennä kupille omin lupinensa.  Usein kun varastaa kupille niin menee kyllä esteitäkin siinä samalla. Selvästi niitä on sen mielstä kiva mennä mutta ei malttais odottaa lupaa. Mä olen silti niin onnellinen että Keesi edistyy mukavaa tahtia vaikka on oikeesti treenannut niin vähän. On ihanaa nähdä että se tykkää tekemisestä ja kehuista. Pientä pelkoa kun on mulla ollut etten osaa sille mitään kouluttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti