perjantai 22. heinäkuuta 2011

Minusta tulee isona agilitykoira!

Ältsin hyvä fiilis jäi aamu treeneistä!

Keikolle pätkää jossa oli tarkoitus treenata putkenpään ohituksia. Koska olen nyt ältsin innostunut niistoista piti  tunkea pätkään yksi sellainenkin. Saatiin aikamme ahertaa ennenkuin koko pätkä meni sujuvasti. Keiko menee kyllä tasan sinne minne ohjaan..

Keesin kanssa jatkettiin renkaan parissa. Keesistä tämä on hiukan vaikea mutta tuli paljon onnistuneitakin. Putket oli nyt u-putkia kahta tehtiin, musta oli aluksi vaikea sekin kuitenkin sujui pienellä auttamisella. Otettiin myös putki aita yhdistelmää. Näissä oli jo vauhtiakin mukavasti!

Aa oli nyt siirretty pois seinän vierestä niin päästiin Keikon kanssa tarkastamaan kontaktien tila siinäkin. Ihan muutama toisto vaan tehtiin kun mitäpä sitä hinkkaamaan kun sujui. Vähän reippaammin sais tulla alas. Kepeillä taas takaaleikkauksia. Yhden ryssin ite lähdin liian aikaisin rynnimään. Keikon ilme oli " Älä nyt perkele päälle tuu!" Muuten hyvin meni ja voi varmasti tehdä näitä kisoissakin.

Keesi jatkoi keppejä kahdeksalla. Tyyppi oli ihan "Joojoo kyllä MINÄ tiedän mitä pitää tehdä! Älä sinä siinä hösellä!" Ei ihan aina malttanut hakea oikeaa väliä vaan juoksi päin ohjureita. :D No ainakin yritti itse ja sillä oli hauskaa! Mahtui joukkoon kuitenkin kelpo määrä hyviä ja onnistuneita yrityksiä. Yhdellä hypyllä ihan muutamia toistoja takaakiertoa. Loppuun taas kilpajuoksua kupille.

Keesistä huomas että odotti innolla omaa vuoroan tehdä. Karkas jopa kerran häkistä kun olin Keikoa ottamassa sieltä. Keesihän odottaa yleensä hienosti lupaa saada tulla ulos koska siitä saa namia! :D Keiko sensijaan on aina rynnimässä ulos koska häkissä on mälsää ja kamalaa katsoa kun Keesi aksaa!

Keikolle loppuun tokoa. Yksi luoksari kisamaisesti. Molemmat stopit hyvä. Lopussa sais tulla reippaammin. Yksi läpi juoksutus kans. Kisamaiseti otettiin myös kaukot. Mä en tajua! Nää oli taas ihan sairaan hienot! Ei mitään jumittamista tai muutakaan ongelmaa! Outoa mut en valita! Ruudun loppu osaa. Sais tulla reippaammin seuraamaan muuten ok. Liikkeestä istumista. Vieläkin epävarman olonen, mutta varmaan lähtee taas treenien myötä sujumaan.

1 kommentti:

  1. "Keiko menee kyllä tasan sinne minne ohjaan.."
    Minäkin totean noin hyvin usein Hilistä ja jo kohta painun peilin eteen miettimään, enkö koskaan opi...
    Kiti

    VastaaPoista