tiistai 5. heinäkuuta 2011

Tiistain Tokot ja Agit

Treenattiin aamulla molempien kanssa tokoa lähikentällä.

Keiko aloitti kaukoilla.. Noin seitsemästä metristä sujui aika kivasti. Muutaman jätti tekemättä mutta mun käskyt näissä vähän hiljaisia. Ei kuitenkaan ottanut painetta mistään. Pitää olla nyt vaan tarkkana omien käskyjen kanssa.

Metskua pitkästä aikaa. Ei ois halunnut oikeen nostaa ja palautti ravilla. Pitää tätäkin ottaa useammin niin pysyy muistissa paremmin.

Keesi teki tähän väliin perusasentoja. Treenattiin enimmäkseen niin että oli muutaman metrin mun edessä ja siitä sivulle. Yritti jäädä vinoon mutta autoin muutaman kerran niin lähti sujumaan. Naksuttelin myös keesille parempaa pään asentoa seuraamiseen. Loppuun paikalla oloa istumassa ja maassa. Keesi unohtaa helposti mitä on tekemässä joten pitää muistaa vaatia kontaktia kokoajan.

Keikolle ruutuja kun nyt on omat nauhatkin. Naksutin kun vihjeestä katsoi ruutuun. Matka oli ehkä kymmennen metriä ja välillä lähempää. Hienosti löytyi ruutu jokakerta ja paikkakin ihan ok.

Loppuun eteentuloja, muutama läpi juoksutus sekä tehtiin yksi jossa molemmat stopit. Hieno oli! Pikkasen seisomisessa kyykkäs mutta jäi kuitenkin seisomaan.

Illemmalla aksaa agitokolassa. Rata oli ihan kivan tuntuinen. Hankaluuksia tuotti alussa putki joka oli aa:n alla, aa:lle piti siis mennä. Toinen hankala keikolle oli kun tultiin kovaa putkesta suoraan kepeille. Muuten aika kivaa menoa saatiin nollalla läpikin viimesellä yrittämällä. Noissa kun tullaan kovaa kepeille pitää muistaa ottaa ekana käteen ja vapauttaa siitä hakemaan kepit. Kontaktitkin otti muutamaa poikkeusta lukuunottamatta hinenosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti