maanantai 3. syyskuuta 2012

Kelpiet tahtoo juosta!

Olipas vauhdikas ja vaihteleva viikonloppu.

Perjantaina treenattiin tuttuun tapaan agia. Keesin kepit edistyy ihan mukavaa tahtia mutta mun mielestä liian hitaasti. ;D Rataa pikkumusta tekee jo varsin mallikkaasti ja asenne alkaa olla sitä mitä haluan. Keesi on nykyään enemmän tekemässä ja vähemmän sähläämässä. Keikon kanssa sujuu kertakerralta paremmin ja ois kiva käydä koittamassa taas kisojakin mutta kun tuntuu ettei aika riitä.

Lauantaina suunnattiin Valkeakoskelle kisaamaan Mian kanssa. Keiko oli ihan pöpi ja tulosta ei tälläkään kertaa saatu. Suurin osa virheistä oli ihan uusia ja hyvin epä keikomaisia. Musta tuntuu että ollaan kisattu nyt hiukka liian tiheään tahtiin ja laiskoteltu palauttelevissa. Se sitten kostautui. Kokeessa oli kuitenkin paljon hyvääkin. Ohjaajana olen varsin tyytyväinen itseeni. Ohjasin koiraa rauhassa, en lannistunut nollista ja meillä oli mukavaa. Pisteet ei aina kerro ihan koko totuutta kokeen kulusta. Keiko paransi montaa juttua edellisestä kokeesta ja oli iloinen itsensä. Jokainen liike me ihan varmasti osataan ja kyllä ne osaamiset joskus osuu samaan kokeeseen. Tuomarina toimi Pernilla Tallberg tiukka mutta oikeudenmukainen tuomari.

Paikalla istuminen 10
Paikalla makuu 10
Seuruu 7,5: Hidas osuus taas huono.
Z:ta 6: M-I-S Maahan menoon kaksi käskyä mun käsky siinä huono. Kiva että istuminen onnistu kun se on aina aikaisemmin kokeessa kussut.. Seuruu musta ihan hyvä ja pysyin mielestäni linjoilla hyvin.
Luoksetulo 6: Ei lähtenyt ekalla käskyllä. Outoa. Stopit ihan hyvät varsinkin maahan.
Ruutu 5: Merkkiä ei nähnyt  mutta sain sen silti oikeaan kohtaan pysähtymään... Meni pitkäksi mutta sain nätisti korjattua. Varasti liikkurin käskystä seuraamaan???! Ei ole ikinä moista tehnyt..
Ohjattu nouto 0: Sama merkki ongelma.. Ei vaan nurtsilla nää merkkiä jos se on punainen tai punertava.. Sain kuitenkin ympyrään ja lähti nätisti oikealle nosti jonka jälkeen ihan ihmeellisesti meni keskikapulalle kapula suussa.. Vasta kolmannella tai neljännellä käskyllä sain tuomaan.. Hyvin outoa...
Hyppynouto 10
Tunnari 0: Ei nehnyt ollenkaan töitä nosti vaan.. Pöljä..
Kaukot 0: Melkeen kaikkiin tuplat..
Sunnuntaina oli vuorossa viestiä ja esineitä. Esineet oli haihtunut Kelpien päästä totaalisesti.. Viestillä molemmat Kelpiet olivat ihan mahtavia. Ne vaan niin rakastaa juosta! Keiko on totaalisen keskittynyt ja itsevarma viestillä vaikkei sitä edes niin paljoa ole tehty.  Kaveri ottaa juoksemisen niin vakavasti että on varsin huvittava näky totisena odottamassa omaa vuoroaan pinkaista matkaan. Mä olin tosi iloisesti yllättynyt että Ready juoksi hienosti myös mun päähän ja pysyi mun lapasessa ihan kivasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti