sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Keesille tokoa ja Keepieille viestiä!

Keesille tokoa eilen Sonjan lähikentällä.

Paikkamakuu koemaisesti Piina kaverina. Hyvin maahan, hieno keskittynyt makuu! Muutaman kerran katsoi sivuille muuten tuijotti mua. Palatessa heilutti mulle häntää pelkäsin että nousee mutta pysyi ja hienosti käskyllä ylös. Hieno pikkunen!


Sonja käskytti meille ALO:n paitsi luoksepäästävyyttä eikä hyppyä tehty. Seuraamisissa huomas että hiukan hämmentyi kun oli pidempää pitä ollaan tehty. Hyvin pysyi kuitenkin mukana. Hihnassa seuruu huonompaa kun ilman hihnaa. Ylläri. ;D

Liikkeestä maahan jäi ekalla seisomaan se on nyt vahvempi. Toisella käskyllä maahan. Luoksetulossa kanssa kaksi käskyä. Keesi on nyt jostain keksinyt että tulee vasta toisella. Onneks se on aika helppo korjata. Seisominen ihan ok.

Keiko teki vain muutaman yksittäisen vauhdon kaukoja jotka hyviä :) Pikkasen hidasta seuruuta jonka ongelmat taitaa aikapaljon olla omassa rytmissä..

Tänään viestiä molemilla omat radat Readyn kanssa juoksi myös Ulpu dopperi. Molemmilla tänään hiukan epäröintiä mutta hienosti juoksivat lopuksi. Keikolla aika vaikea treeni sen tasolle ja siihen nähden hyvin meni. Ens kerralla sit vähän helpompaa. :)

Vapaat viikonloput on kyllä niin huippua kun ehtii treenata kaikkia lajeja ja vielä useammalla koiralla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti