lauantai 29. syyskuuta 2012

Ahkeruus kovankin onnen voittaa!

Sanoo pikku-Keesi joka esitteli taitojaan eilen agitreeneissä. Tehtiin rataa, Keesi osaa hienosti irrota esteille lukea ohjausta ja ennenkaikkea se liikkuu!

Mahtava fiilis nähdä oma pöhkö koiransa tekemässä ihan oikeasti töitä! Tekee hyvällä asenteella innokkaasti ja kaiken lisäksi sillä on hurjan hauskaa! Hienointa on nähdä kuinka Keesi haluaa olla mun kanssa yhdessä hommissa! Silloinkun ei tehdä kävelee mukana eikä enää sinkoile katsomaan jokakaista asiaa ei sinkoile haistelemaan voin myös laittaa sen välillä maahan odottamaan ja se odottaa! Voitteko kuvitella!?

Kepit edistyy. Oikealta ohjattaessa menee jo suorilla. Vasenpuoli on hankala kun Keesi on nostaa pään ylös ja yrittää seurata.. No kyllä se sen vielä keksii ilman seuraamista. Eilen tehtiin myös hurja läpimurto keinun suhteen. Keesi meni sen muutamasti ihan tosta noin vaan! Jee! Keesi sai myös pamautella Keinua maahan.


Keesi teki myös tokohyppyä ja se meni oikeen hyvin! Ei varmasti vaadi montaa kertaa että se osaa sen!

Keiko pääsi juoksemaan saman radan kuin Keesi. Keikon kanssa olin itse turhan löysä ja muutenkin hankalaa mennä samaa rataa kahden ihan erilaisen koiran kanssa! Keiko parhaansa yritti saadakseen selkoa minne pitäs mennä.

Tänään mennään tokoilemaan. Keesille alokasta ja Keiko saa tehdä jotain pientä. :)

3 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea pirteä päivitys. :)

    VastaaPoista
  2. Niin ihanaa tekstiä ja hiljaa hyvä tulee Keesin kanssa! Miehet tarvitsee aikaa. :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille kommenteista. :) Tiia joo ja pienet miehet tuplasti! :D

    VastaaPoista