lauantai 4. elokuuta 2012

Kolmen maan muotovalio ja EVL:llää!

Viime sunnuntaina Skipi porukalla pikavisiitti Viroon. Keesin olin ilmoittanut avoimeen kun valiovahvistus ei ehtinyt tulla ennen ilmoa. Oli tosi kuuma päivä. Keesi esiintyi kivasti ja tälläkertaa myös viitsi ravata ihan suht kauniisti. Skipejä oli ilmoitettu kolme. Miian Edi ja Jeppe sekä Keesi. Loppu tuloksena saatiin lähteä kotimatkalle kolmen uuden valion kanssa.

Keesi, Jeppe ja Edi (c) Miia. L


(c) Miia L.
Arvostelua en jaksa mennä etsimään mutta kaikki oikeat asiat siinä luki ja Keesi AVO ERI PU1 SERT VSP.Keesi nykyään siis FI MVA RU MVA EE MVA Intopiukan Qing Coros. Tosin tietenkin Venäjän ja Viron pitää ensin vahvistaa nuo tittelit. Ihan hienosti Keesillä kuiten ikää vasta 2v 3kk.

Kotia kohti! (c) Miia L

Keesi, Edi ja Jeppe (c) Miia L.Keiko lomaili koko viikonlopun mun iskän perheen luona mökillä. Sillä oli ollut hurjan hauskaa ja oli ollut kuulemma oikeen kiltti. Keiko oli käynyt katsomassa lampaita, juoksulenkillä, panssarimuseoonkin oli päässyt mukaan! :D Enimmäkseen sen aika kuitenkin kului uiden ja juosten pihalla. Mä sain noottia että ensikerralla Keikolle pitää pakata enemmän ruokaa mukaan kun se oli nälkäinen.  Laihalta kaveri palattuaan näyttikin en ihan ollut ottanut huomioon kuinka paljon se siellä liikkuu..


Tänään oli Keikon kolmannen EVL kokeen aika. Matkattiin Sonja & Piinan kera Lahteen. Tuomarina kokeessa Ossi Harjula. Mä olen ollut tuolla Löytyllä ennenkin kokeessa ja en ole pohjan suuri fani. Alusta siis hiekan ja nurmituppojen sekoitusta. Tällä kertaa kehä oli myös pieni ja merkkejä tuntui olevan jokapuolella. Meille vielä vähän turhan haastavat olosuhteet ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen vaikka muutama asia jäikin harmittamaan.

Mä toivoin että saisin numero kakkosen ja sainkin mutta en sitä että joutuisin ekana kehään Ykkös koira oli siis poissa. :D  Paikallaoloissa Keiko siis reunimmainen koira ja Piina vieressä. Hyvä niin koska toisessa päässä alkoivat koirat tapella ennenkuin ehdittiin edes istumisessa piiloon. Mä en tahdo ajatella mitä ois käynyt jos Keiko ois ollut näiden tappelevien koirien vieressä vaikka ne olivatkin narttuja. Hienosti Keiko kuitenkin istui ja malttoi pysyä poissa ongelmista vaikka ilme oli "Pitäisiköhän minun mennä erotuomariksi!?" Istuminen uusittiin ja alun hässäkkä ikävästi vaikutti Piinaan ja heiltä nollaantui molemmat paikalla olot. :(

Liikeet kahdessa osassa ruudusta poikki.

Istuminen 10
Makuu 10
Seuraaminen 8: Ihan ok työtä. Keiko aavistuksen löysän oloinen.
Z:ta 5: Meni istumisessa maahan. Mun antama vihje ehkä turhan vahva? Sekosin itse ja kävelin värään suuntaan viimeisen pätkän.. Hups.. Ei mua yhtään taas jännittänyt ;D
Luoksetulo 8:Musta ihan hyvät stopit varsinkin maahan meno. Väljä eteentulo ja vinoon sivulle..
Ruutu 0: Merkkas hienosti ruudun vihjeestä. Merkillä merkkasi kehänauhaa pitäneen jonkun valkoisen jutun. Itse hätäilin enkä pyytänyt merkkaamaan uudestaan. Ei löytänyt merkille lopuksi sitten ollenkaan. Merkki oli kyllä aika vaikeassa paikkaa ruohotuppojen joukossa.. Harmittaa kun ruutu ei ole vielä kertaakaan evl:llässä onnistunut..

Ohjattu 9: Itse olin lähetyksessä epävarma ja merkille meno huono. Keiko aisti mun epävarmuuden ja heti käytti tilaisuuden hyväksi ja kääntyi vasempaa kapulaa kohti merkillä.. Tällä kertaa keiko oli oikeassa ja haki hienosti vasemman luvan kanssa mutta en silti pidä tuosta sen "kyllä MINÄ tiedän" asenteesta.. Palautus oikeen kaunis ja suora! :) Sivulle hiukan vino..
Metalli 8: Kynnet osu mennessä esteeseen muuten ihan perus Keikoa.
Tunnari 0: Voi harmitus! Hienosti vastas vinkkeihin ja laski vierettä sekä meni maltillisesti kapuloille. Sitten kehän vieressä ölisi ja haukkui koira. Keiko haisteli kahta ekaa kapulaa ja nosti reunasta jäi hetkeksi katselemaan mölisevää koiraa ja palasi äkkiä mun luo. Mä en keksi mitään muuta syytä tähän kuin sen että alun tappelu vaikutti kuitenkin Keikoon ja sillä meni siitä mölisevästä koirasta ajatuskatki ja jäi miettimään että taasko tapellaan.. Keiko ei tavallisesti ota painetta möykkäävistä koirista mutta jos jossain tapellaan on se tavallista kyttäävämpi tuleeko joku päälle.. Tää jäi harmittamaan kun kokokesän olen saanut käteen oikean kapulan. Toistoja on paljon alla ja on  treenattu tunnaria vaikeissakin olosuhteissa..
Kaukot 6½.: Kaikki vaihdot ekalla Jee! Mä en tainnut jättää Keikoa ihan oikeaan kohtaan kun tuomarin mukaan liikkui TOSI paljon ja me ei Sonjan kanssa mitään sellaista huomattu.. Liikkui se vähän mutta ei musta noin paljoa. Mä olen tähän kuitenkin tyytyväinen.

Hyvä kokemus varsinkin mulle tämä koe. Ei tuntunu enää mailmanlopulta vaikka virheitä tuli osasin nollata pääni paljon paremmin kuin viimeksi. Keiko ei ollut parhaimmassa vireessä mutta teki ja yritti mikä tärkeintä. :) Nyt treeniä kaksi viikkoa ja kohti uutta koetta.

4 kommenttia:

 1. Appreciаtе the recommendation. Let mе try іt out.
  Check out my page ... lppm.itb.ac.id

  VastaaPoista
 2. Good day! I cοuld hаve sworn I've visited this web site before but after going through many of the articles I realized it's new to mе.
  Nonеthеless, I'm definitely happy I found it and I'll be bοok-marκing it and checκing baсk frequently!
  My webpage > gartenhaus

  VastaaPoista
 3. Αhaa, its good cοnνersatiοn concerning this post here at this blog,
  I hаve read all that, ѕo noω me аlso commenting at this plaсe.
  Here is my blog post :: zulu rank

  VastaaPoista
 4. Greate article. Keep writing such κіnԁ of іnfοrmatіοn on youг
  page. Im rеаlly imprеssed by уоur
  site.
  Hi there, You've done an incredible job. I'll ceгtаinly digg іt
  anԁ persоnally suggest tο my friеnds.
  I'm sure they'll be benefited from this web site.
  My web blog louer une voiture particulier

  VastaaPoista