maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kesä puuhia!

Ei ole ollut innostusta päivittää blogia vaikka kaikenlaista on tullut puuhailtua. Yritän muistella menneitä tapahtumia. Treenattu ollaan luvattoman vähän. Motivaatio tokon treenaamiseen on kovassa laskussa kun mihinkään kokeeseen ei mahdu.. :(

Juhannus vietettiin nyt kolmattakertaa Tuorlassa agilitya kisaillen. Mia kisas Keikon kanssa kaksi rataa. Näkyi ettei yhdessä oltu treenattu mutta muuten oikeen hienoa menoa.  Keesi starttas agi uransa kahdella hyllyllä. Keesi oli kummankin radan alussa ihan pihalla mutta alun jälkeen ihan kivaa menoa. Mun omalla jännityksellä oli toki myös osansa alun koomaan. Kepit vaatii hurjasti lisää treeniä. Hyvä mieli kuitenkin jäi Keesin kanssa kisaamisesta ja se pääsee ehkä toistenkin kunhan treenataan esin hiukan lisää.

Juhannuksen jälkeisenä maanantaina kävästiin Keikon kanssa purinalla kisaamassa kaksi starttia 5 ja 10. Molemmat ihan hyviä ratoja pikku mokilla ja muutamalla suuremmalla kaarroksella.

Mennyt viikonloppu vietettiin Schipperkejen kesäpäivillä. Olipa kiva nähdä paljon pikkumustia ja nauttia rennosta menosta kolmatta kertaa.

Huomenna Keesi menee luonnetestiin ja viikonloppuna on Karjaa KV. Toivottavasti mahduttais nyt johonkin kokeeseen niin treeni intokin palaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti