sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Tokot!

Treeniä Sonjan kanssa tänään aamulla.

Odotellessa tein luoksaria. Stopeista seisominen joka takapalkalla hyvä. Eteentuloja pidemmältä ja edelleen on vinoja liikaa joukossa. Palkansuuntaan ja siihen mistä se tulee pitää muistaa kiinnittää enempi huomiota. Sisällä voisin opettaa tota tulemaan sivulta eteen jos oppis suoristaan itseään.


Rakennettiin Sonjan kanssa kaksi ruutua jossa merkki välissä. Muutama hyvä mutta alkoi arpoa merkkiä ja ruudussa paikkaa. Eli turhan vaikea treeni tuolle vielä. Tarvii vahvistusta nyt sekä merkille että ruudun paikkaa.

Ohjatussa ois niin halunnut noutaa kapulan ilman merkille menoa.. Merkkin myös epävarma varmaan tuo ruutu treeni sekoitti kelpien päätä. Kerran sai hakea oikean mutta en ollut ihan tyytyväinen. Treeniä treeniä..

Loppuun kaukoja. Musta tuntuu että nää on mennyt vaan pahemmaksi jumittaa melkeimpä joka vaihdossa suht lyhyelläkin matkalla.

Keesin kanssa tajusin jotain mitä en ollut tullut ajatelleeksi. Nimittäin että myös minun pikku skipi voi olla liian korkeassa vireessä! Olin aina ajtellut Keesin kohdalla että mitä enemmän innostan ja "ravistan" ennen treeniä sitä parempi. Ei ollut tullut mieleenkään että se kaikki sählääminen ja keskittymisen puute johtuu liian korkeasta vireestä. Urpo minä! Voisin varmaan vihdoin lakata olettamasta Keesin kohdalla asioita ja vaikka ajatella järjellä.

Jokatapauksessa Keesukka teki seuraamista, luoksaria ja maassa pysymistä. Niin ja noutoa kokeiltiin ulkona ekaakertaa vähän sähläämiseksi meni mutta ihan kivojakin joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti