lauantai 10. joulukuuta 2011

Keesi on super!

Keskiviikkona alkoi Keesin treenit Satulinnassa. Kouluttajana Satu Hilli. Ihanan lämmin tila ja kaikenlisäksi ihan muutaman kilsan päässä meiltä! Ryhmässä kolme koirakkoa meidän lisäksi.. Kahdella pisteellä tehtiin, toisella tehtiin itsenäisesti hyppytekniikkaa sekä lähdössä pysymistä  ja toisella katsottiin kouluttajan kanssa valsseja.

Mentiin ensin treenaamaan valsseja. Mä jännään aina ekalla kerralla uutta ryhmää ja kouluttajaa enkä ollut ihan omalla tasollani. Mutta Keesipä oli! Sen kanssa sai juosta ihan kunnolla putkiin rymistelee sellasta tahtia että jäin vaan ihmettelemään! :D Keesi lukee valsseja kivasti ja kääntyykin niillä hyvin silloin kun en itse ota turhia askeleita sivuun. Mulla paha tapa varmistella kun en luota että menee.

Joka kerta kun treenataan ryhmässä saa Keesi mut hämmästymään häiriökestävyydellään. Ei haittaa yhtään että muut tekee samaan aikaan. Välillä tuntuu ettei se edes nää tai kuule mitään muuta kuin minut! Aika uskomatonta! Toistoja tuo ei niin kestä tai tekee kyllä mutta vauhti hidastuu.  On mulla mahtava skipi käsissäni! Siitä tulee just niin hyvä kuin osaan kouluttaa ei jää koirasta kiinni!

Ostin Keesille messarista oman kapulan. Ja on jatkettu nouto treenejä. Videosta näkee missä mennään. Harmi kun on noin huono laatunen mutta kyllä tosta jotain näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti