sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Sataa!

Sateesta huolimatta treenattiin tänään Marjon ja Jannin kanssa ojangossa aksaa ja tokoa. Päästiin Jannin kyydillä ja Keiko osasi jopa käyttäytyä vaikka autossa oli toinenkin uros kelpie. :D

Janni oli suunnitellut kivan radan pätkän jossa oli oikeaastaan kaikki mitä me ei niin hyvin osata. Ei sitä tekemistä voinut kovin kauniiksi sanoa mutta oli ihan onnistuneitakin pätkiä. Sain taas muistutuksen siitä kuinka vaikeammilla radoilla koko pakka hojoaa. No treeniähän se vaatis harmittaa vaan kun nyt ei Keikon kanssa edes päästä usein treenaamaan.

Tein myös ohjattua jossa ekalla toistolla jopa muisti suorittaa merkin. Annoin hakea vasemman. Muuten hyvä haku mutta arpoi mihin palauttaa. Näin jälkeempäin ajateltuna ois pitänyt palkata tuosta ekasta merkistä kun kerrankin suoritti sen oikein. Ja muutenkin ois pitänyt jättää heti tuohon ennsimmäiseen onnistuneeseen. Otti nimittäin seuraavilla toistoilla painetta Jannista ja Rumosta jotka liitelivät viereisellä kentällä. Jumitti, ei keskittynyt eikä lähtenyt merkillekkään. Blääh. Menetin minäkin sitten hermoni joka luonnollisesti johti siihen että oli vielä enemmän paineessa.. Toinen blääh.. Jossain vaiheessä tää urpo ohjaajakin sitten tajus helpottaa ja loppuun saatiin hyviä merkkejä ja hyvä vasemman tuonti.

Seuraamista joka ihan ok. Edelleen kaipaisin lisää asennetta. Tarkasti kuitenkin teki ja kontaktin pudotti vain kerran. Jääviä joissa muut hyviä mutta se seisomisen ohi kävely tuottaa edelleen ihmeellistä niskan vääntelyä.
Yks luoksari takapalkalla. Molemmat stopit aika kivoja.

Joitain palautuksia ohjatunkapulla otettiin myös. Aika kauaksihan se jää mutta suoria ja paineettomia oli joten ihan tyytyväinen olen. Loppuun pari hyppynoutoa ohjatunkapulalla kun en jaksanut hakea metskua repusta. Ekalla kiersi paluussa kun heitin vinoon. Pitääpä treenata vinoja enemmän. Toinen toisto hyvä.

Kivat treenit vaikka mä vihaankin sadetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti