perjantai 8. huhtikuuta 2011

Perjantain tokot ja Voin liikkeiden läpi käyntiä.

Tokoiltiin taas baronalla.

Eka seuraamista. Aivan ihana seuruuttaa tuota nyt kun  on niin innoissaan. Pitää hienosti kontaktin. Oikealla käännökset on selkeesti huonompia kuin vasemmalle mutta ei nekään mitään kaameita ole. Taakse ja sivulle askeleet ihan hyviä. Vasemmalle mentäessä jää mun makuun liian taakse. Ens kerralla pitää muistaa juoksu ottaa kans.

Ruutua. Alusta ruudussa. Kaikki toistot kivoja paitsi yhdessä lähti mutta käänty heti muhun päin. Oli ilmeisti epävarma saiko mennä vai ei. Otettiin myös niin että mä seisoin ruudun vieressä ja sieltä käskytin.

Tähän väliin Keesi teki paikalla oloa ja seuraamista.. Ei keskittynyt yhtään.. Jotain onnistuneita sain mutta pakko myöntää että aika tuskan ja taistelun takana oli nuo onnistumiset..

Keikolle eteen tulo harkkaa joka ensin sujui mutta jotenkin sain tuon paineeseen taas.. Huoh! Annoin olla ja otettiin luoksaria. Eka läpi juoksuja muutama. Sitten yksi jossa oli molemmat pysähdykset. Hienosti erotti käskyt ja ei ennakoinut! Hieno Keiko! Vielä pari läpi juoksua ja koiran vaihto.

Keesi haisteli aluksi hirveesti ja ei kuunnellut mitään.. No mun pinna ei ole tunnetusti kovin pitkä ja niin mä sitten jätin skipin nököttämään keskelle kenttää yksinään. Keesi katto mua ilmellä jätätkö mut tänne! Mammaaaaa! Kutsuin luokse ja otin sivulle. Hienosti rupes pikku jätkä keskittymään. Saatiin hienoja muutaman askeleen seuraamisia ja loppuun vielä muutama paikalla olo.

Hankalaa kun on tottunut keikoon joka ei ikinä perseile vaan se on joko epävarma eikä siksi tee tai sitten se ei vielä osaa. Keesiä kun en vielä tunne niin hyvin, vaikeaa tietää milloin se kettuilee,milloin mun pitää helpottaa ja milloin vaan vaatia tekemään..

Keiko otti uudestaan eteentulo harkkaa ja nyt oli ilme taas innostuneempi. Lopettiin hyvään ja innokkaaseen. Pitää tehdä näitä vain muutamia eikä yrittää saada yhdellä treenillä mielettömästi toistoja.

Kaukot oli muutenkivat mutta istu-seiso oli hankala.. Sitä treenattava enemmän. Ja nyt matkaa pikkuhiljaa pidentämään.

Paikallamakuu: Ei pitäis olla ongelmaa. Pidempiä makuita ja vieraassa seurassa voi toki aina treenata.

Seuraaminen: Kivan tuntuista. Juoksua vielä hiottava.

Liik. istuminen: Toimii.. Pitää muistaa välillä ottaa ettei unohdu.

Luoksari: Eteentulo kuntoon. Muuten kiva.

Ruutu: Ihan kesken vielä paljon vaan nyt treeniä alustalla ja matkaa pidemmäksi.. Seuraamaan kutsumista on tehty myös, siihen lisää varmuutta.

Hyppynouto: Luovutus/eteentulo treeniä. Muuten valmis.

Metalli: Sama kun hyppynoudossa.

Tunnari: Tää on eniten kesken. Ei olla tehty pitkään aikaan ja tällä hetkellä etsii vaan omaa.

Kaukot: Varmuutta ja matkaa saatava lisää. Tekniikka on ihan kunnossa.

Kesäkuussa starttaaminen vois olla ihan mahdollinen tavoite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti