sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Nyt tekis mieli luovuttaa!

Lauantaina sporttikoirahallilla Sonjan kanssa treenattiin. Tehtiin radanpätkää jossa tarkoituksena kokeilla erilaisia ohjauksia ja löytää omalle koiralle nopein ja paras vaihtoehto.

Keiko oli aika pätevä ja mä opin paljon uusia tapoja kääntää keikoa tiukasti. Harmi kun en muista niiden ohjauksien nimiä. :D Joka tapauksessa hyvin hyödyllinen ja onnistunut treeni! Kiitos Sonjalle neuvvoista! :)

Keesi teki keppejä ja kontakteja. Hienosti ne sujui pikku skipiltä. Menin myös Missyn kanssa pienen pätkän. Ihana Missy<3

Tänään käytiin treenaamassa mun töiden jälkeen. Tuossa lähi kentällä oltiin kun se oli jo keskeltä sula ja suht kuiva.

Keiko aloitti ruudulla. Olis ehkä pitänyt ensin päästellä vähän höyryjä. Tyyppi oli kuin villivarsa. Hyppelehti hassusti sinne tänne ja tonne. Ei malttanut pysähtyä alustalle vaan juoksi vaan läpi. Hassu Keiko! Saatiin myös onnistuneita ja muutama toisto niin että mä olin ruudun sivulla. 

Keesi teki kuppi palkalla. Kupissa aina yks nami ja vapautin sen sinne. Keesi oli ihan super hieno! Sivulle tulot tosi vikkeliä ja seuraaminen hienoa! Paikallaankin Keesi osas olla. Harkattiin myös liikkeestä maahan. Loppuun leikittiin vielä leluilla.

Keiko teki yhden stopin ja läpi juoksuja. Stoppi oli nyt tosi hyvä ja läpi juoksuilla tuli tosi kovaa. 

Kaukoit sujui noin viidestä metristä mutta kun pidempää yritin niin alkaa jumittaminen.. Pitää pidentää matkaa ihan pikkuhiljaa ja vaihdellen.

Eteentulo ei sujunut. Muutama hyvä mutta kun yhtään yritän vaikeuttaa ei tuo osaa. Musta alkaa tuntua ettei se tiedä yhtään mitä "tänne" tarkoittaa.. :/ Pitäs opettaa koko asia alusta ja varmaan vaihtaa käskykin. Eipä paljoo huvittais.Nyt tekis mieli luovuttaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti