tiistai 7. helmikuuta 2017

Aherrusta!

Mulla on tässä yksi isompi projekti kesken joka vie aikaa ja voimia. Ollaan ehditty silti treenata ihan normisti tai oikeestaan enemmän kun normisti.

Keesi on  kisannut nyt parina viikonloppuna itselleen taas muutaman hyllyn lisää. En edes viitsi sen tarkemmin niistä kisoista aloittaa. Meno oli taas jotain ihan muuta kun hallittua. Kontaktit ei toimi ei sitten millään. Niitä ei oikein auta treenatakkaan kun treeneissä ei ongelmia ole. Yksi juttu nyt on jota treeneissä kokeillaan ja siirretään sitten kisoihin mutta katsotaan nyt toimiiko.  Nyt hän olen vienyt vaan pois radalta jos ei pysähdy ja sitä kokeiltu nyt monet radat. Alkuun tuntui että toimi nyt ei enää niinkään joten siitä voidaan luopua ja yrittää jotain muuta.

No hieno pieni se kuitenkin on ja itseppähän olen ongelman aiheuttanut. Katsotaan saadaanko korjattua jos ei niin voipi olla että siirrytään toivotaan toivotaan kontakteihin! :D

Ostin Teholle ja Keesille tuuraus paikat akatemialle. Keesin kanssa taisteltiin lopuksi nollalla läpi. Olin kuolla niiden treenien jälkeen. Tälle omalle huonolle kunnollekkin varmaan voisi jotain tehdä. Teho oli ekaa kertaa muualla kun hurtta areenalla treenaamassa. Oli mielestäni vähän kesympi kun yleensä. Pienissä pätkissä tehtiin ja oli kyllä vaikeeta.

Teho on kunnostautunut keppien kanssa ja ne menee ilman verkkoja vaihtelevalla menestyksellä. Malttia siltä vähän niissä puuttuu mutta tekniikka ja ajatus on. Verkot oli pakko ottaa nopeasti pois kun huomattiin että katsoo liikaa niistä nyt kuitenkin on alkanut itsekkin ajattelemaan.

Keinu vaatii vielä vahvistusta mutta sitä treenattu nyt kuntoon. Renkaan kanssa on edistytty huimasti samoinkun estefokus kehittyy huimaa vauhtia. Tehohan tykkää mua katsella mutta nyt pari kertaa huomannut että katsoo jo enempi myös esteitä.

Parasta on kuitenkin ollut fiilis millä yhdessä tehdään. Ollaan löydetty toisemme ja Teho kyllä kovasti haluaa mun kanssa tehdä. Treenaaminen on ollut ihan super kivaa kun koira alkaa tulla joka kerta tutummaksi ja tiedän enemmän mitä sen päässä liikkuu! :D

Keiko ei ole nyt niin treenannut. Ollaan keskitytty lenkkeilty kahdestaan. Sen kanssa on kyllä ihana vaan lenkkeillä kun on niin kiltti. Keiko on myös nauttinut kahdenkeskeisestä ajasta mieshenkilön kanssa se kun on Keikon idoli! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti