sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Sinne meni vuosi 2016!

Vuosi 2016 piti sisällään paljon mietiskelyä. Monta kertaa mietin mihin olen menossa ja miksi. Vastauksia avoimiin kysymyksiin ei ole vielä niin paljon kuin toivoisin saatika että oltaisiin päästy toiminta vaiheeseen. No ehkä 2016 aloitti jotain minkä 2017 lopettaa. Ainakin toivon. Vuoteen on mahtunut perhe piirissä paljon menetystä ja surua mutta myös niitä onnen tunteita jotka kyllä jäivät vähän surun varjoon.

Alkuvuosi meni kokonaan ensin talon etsintä puuhissa ja sitten muutto hommissa ja syksyllä aidan rakennus vei aikaa. Suurin saavutus menneelle vuodelle on tietenkin tämän talon osto. Ollaan kaikki viihdytty täällä hyvin.

Tulosten perusteella meillä ei mennyt mitenkään  loisteliaasti tämäkään vuosi. Mutta koska ei huvittaisi ajatella taas yhden kuluneen vuoden perusteella että oltiinpa surkeita en ajattele! Vaikka ei tänäkään vuonna saatu nollia raavittua kasaan ei se tee ainakaan koirista huonoja. Me kamppaillaan edelleen saman ongelman parissa ettei ylletä kisoissa omalle tasollemme. Monta eteenpäin vievää asiaa on tullut kuitenkin ymmärretty ja eteenpäin on menty. Ei vielä tarpeeksi mutta vähän kuitenkin.

Alla punaisella mitä olen vuoden alussa kirjoittanut:

 Keiko täyttää ihan pian 7v. Sille en aseta mitään sen kummempia tavoitteita. Toivon että se pysyy terveenä ja voin treenata sen kanssa vielä ainakin tämän kauden ahkerasti agilitya. Kisataan mitä kisataan. Ehkä innostun sen kanssa jostain uudesta tai palaan jonkun vanhan harrastuksen pariin?! Mua huvittaisi myös ilmoittaa Keikoa näyttelyyn. Mutta se vaatisi muutaman todistuksen hankkimista kennelliitosta.
Treenattiin ihan normaalisti ja Keiko voi muuten koko vuoden hyvin paitsi kesällä varpaasta poistettiin hyvälaatuinen patti. Keiko kisasi 13 starttia vuoden aikana. Niistä 7 HYL, 3 vitosta, 2 nollaa ja yksi 10. Virheet oli lähinnä ohjausvirheitä ja mielestäni Keiko on ollut menneenä kautena oikeen mukava vietevä ja löydettiin pitkän tauon jälkeen kisoihin super hyvä fiilis! En nää mitään syytä etteikö voitaisi tulevana kautena jatkaa just siitä mihin jäätiin :) Keiko ei käynyt näyttelyissä ja tehtiin oikestaan vaan agilityä.

Keesi ottaa revanssia viimevuoden tavotteista. Eli ne SM-nollat. Olisi hienoa päästä osallistumaan ensimmäistä kertaa. Ennenkaikkea toivon että tänä vuonna löydettäis se yhteinen kupla jossa molempien on helppo ja hyvä tehdä kisasuoritusta. Keesi saattaa myös käydä jossain näyttelyssä jos sillä on kesällä tukka.

SM- nollia ei saatu. Eikä oikein löydetty sitä kuplaakaan. Aina hetkittäin tuntui että nyt se löytyi mutta ei sitten ollutkaan sitä mitä ajattelin. Ihan nyt loppukaudesta kuitenkin löysin jonkinlaisen rauhan tehdä ja tehtiin kivoja ratoja hyvällä tunteella. Siitä sitten jatketaan eteenpäin. Sm-kisojen tunnelmaa päästiin kuitenkin maistelemaan schipperke kerhon joukkueessa ja kiva kokemus oli. Startteja vuoden aikana 21. 16 HYL, 3 viitosta ja 2 nollaa. Keesi ei käynyt näyttelyissä kesällä. Ajelin sen kesäksi. Voittaja näyttelyihin kuitenkin osallistuttiin. Keesi kävi myös selkä ja kyynär kuvissa hienoin tuloksin.


Sitten pikku Teho. Hänellä riittää opittavaa ja ihmeteltävää. Tehdään agilityyn pohjia pennun ehdoilla. Opetellaan pohjia tokoon vaikkei niitä kisatavotteita sillä puolella olekkaan. Toivottavasti päästään paimentamaan paljon. Jos Tehon kehitys jatkuu samaa rataa niin sitten luustokuvat pian 1v synttäreiden jälkeen.

Teho harjoitteli ahkerasti. Suurin osa esteistä on hanskassa enemmän tai vähemmän. Keppejä ei vielä osaa, rengas ja Aa vaatii vielä vahvistusta. Kisa ikäkin tulee pian täyteen. Häiriöitä sietää jo paljon paremmin muutenkin hallilla olo on huomattavasti helpottanut mistä olen kovin iloinen. Yhdet epikset käytiin myös. Tokosta ei sitten sen kummemmin innostuttu. Perus juttuja toki tehtiin. Lampaille Teho syttyi ja paimennettiin jokseenkin säännöllisesti. Lajista muodostui toinen päälaji jota tehdään mahdollisuuksien mukaan niin paljon kun pystytään. Luusto kuvissa käytiin myös. Tulokset ihan puhtaat noin muuten mutta kaksi yhteen kasvanutta nikamaa löytyi kaularangasta. Ne ei ole vaivanneet ja toivon ettei vaivaa tulevaisuudessakaan.

Uudet tavoitteet omaan postaukseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti