sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuosi 2015!

Keesi
-Vika nolla mini2 luokasta ja nousu kolmosiin.
-SM nollat
-SM kisoihin osallistuminen

Keiko
-SM nollat
-SM kisoihin osallistuminen
-Puomi ja Aan kontaktien eteenpäin vieminen

Terveys:

Keesi
-Hammaskiven poisto
-Kyynärien ja selän kuvaus
-Yritetään vierailla Annalla kropanhuolossa hiukan useammin kun menneenä kautena

Keiko
-Hammaskiven poisto ja ainakin yksi hammas täytyy poistaa
-Yritetään vierailla Annalla kropanhuolossa hiukan useammin kun menneenä kautena
Mun omat tavoitteet on löytää tällä kaudella varmuus kisaamiseen. Omat kisarutiinit varsinkin itselle mutta myös pojille. Tavoitteena on myös löytää sellainen henkinen vahvuus kisaamiseen että uskaltaa mennä rennosti täysillä ilman varmisteluja. Uskaltaa ottaa riskejä, epäonnistua ja yrittää uudelleen. Uskaltaa tehdä sitä omaa juttua 110% mittarissa ja uskoa omaan tekemiseen. Lyhesti sanottuna vuoden teema vois olla uskallus!


Siinä ne on menneen vuoden tavoitteet. No ei mennyt ihan niin kun piti. Eikä selvitty taaskaan ilman pidempiä saikkuja.

Keesin kisakausi alkoi 10.1 ja viimein kisa 22.8.  Kolmosiin noustiin 15.3. Kausi oli siis kovin lyhyt ja rikkonainen. Keesi sairasti moneen otteeseen milloin mitäkin "pikku" vaivaa jotka häiritsi kisaamista. Ei löydetty oikeen tekemisen meininkiä kun ihan hetkittäin, kamppailtiin keppien, lähdön ja varsinkin kontaktien kanssa. Startteja kiertyi kuitenkin noin 46kpl. Että kyllä siinä ajassa nyt jotain tulostakin ois voinut tulla.  

Keikon kausi ei ollut paljoa kummempi. Kisattiin vähän ja monesta startista jäi tosi kökkö maku. En vaan pystynyt kisoissa toimia sen kanssa niin kuin treeneissä. Eipä sitten paljoa kisattu mutta treenattiin paljon ja meillä molemmilla oli hauskaa. Muutama huonompi treeni toki joukkoon mahtui. Keiko kisasi vain 13 starttia ja nekin kuukauden sisällä. Nyt loppu vuodesta mietin sen kanssa kisaamista useasti mutta ei tullut kuitenkaan ilmottua mihinkään.

Keikon kontaktit on parantunut ja siisteintä on kun se aina silloin tällöin väläyttelee ihan tosi rohkeita suorituksia.

Mun oma tavoite ei sekään oikein täyttynyt. Joten samalla teemalla jatketaan eteenpäin. Alku kesästä mun oma terveys alkoi reistailla joten iskussa ei todellakaan oltu.  

Molemmille pojille tehtiin kesällä hammashuolto ja Keikolta poistettiin yksi katkennut hammas. 

Loppu kesästä tein ihan tietoisen valinnan ettei kisata hetkeen. Hetki on hiukan venähtänyt. Kisa fiilistä odotellessa. ;D 


Teho muutti meille syyskuussa. Loppu vuosi onkin oikeastaan mennyt treenatessa ja pentua ihmetellessä! :D

Vaikkei vuosi ollutkaan tuloksellisesti erityisen onnistunut. Niin en voi sanoa että mua mitenkään kovasti harmittaisi ainakaan enää. Treenattiin kuitenkin järkevästi ja toivottavasti oikeita asioita. Tää oli nyt tälläinen vuosi ja ensi vuosi on varmasti jotain muuta. Ehdittiin myös tehdä paljon muita mukavia juttuja kun vain kisata! Hyvillä mielin ensi kauteen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti