sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tavotteita 2016?

Jostain syystä tavoitteiden rustaaminen tuntuu joka vuosi vaikeammalta kun ennen. Mistä lie johtuu? Ehkä siitä että koirat (Keiko&Keesi) ei ole enää mitään ihan nuoria.
Tuleva vuosi tulee varmasti olemaan taas kovin erilainen kun ennen. Tuntuu hiukan kurjalta asettaa tavotteita myös siksi kun viimevuodet ei ole olleet kovin terveitä. Tai aina on tullut jotain. Toivoisin koirille paljon terveyttä ja tietty itselle myös.

Keiko täyttää ihan pian 7v. Sille en aseta mitään sen kummempia tavotteita. Toivon että se pysyy terveenä ja voin treenata sen kanssa vielä ainakin tämän kauden ahkerasti agilitya. Kisataan mitä kisataan. Ehkä innostun sen kanssa jostain uudesta tai palaan jonkun vanhan harrastuksen pariin?! Mua huvittaisi myös ilmoittaa Keikoa näyttelyyn. Mutta se vaatisi muutaman todistuksen hankkimista kennelliitosta.

Keesi ottaa revanssia viimevuoden tavotteista. Eli ne SM-nollat. Olisi hienoa päästä osallistumaan ensimmäistä kertaa. Ennenkaikkea toivon että tänä vuonna löydettäis se yhteinen kupla jossa molempien on helppo ja hyvä tehdä kisasuoritusta. Keesi saattaa myös käydä jossain näyttelyssä jos sillä on kesällä tukka.

Sitten pikku Teho. Hänellä riittää opittavaa ja ihmeteltävää. Tehdään agilityyn pohjia pennun ehdoilla. Opetellaan pohjia tokoon vaikkei niitä kisatavotteita sillä puolella olekkaan. Toivottavasti päästään paimentamaan paljon. Jos Tehon kehitys jatkuu samaa rataa niin sitten luustokuvat pian 1v synttäreiden jälkeen.

Toivon että tänän vuonna löydetään meidän perheelle sopivampi asumis muoto. Panostetaan pakon edestä hiukkasen enempi arkijuttuihin. Jep kolme koiraa ei ole sama kun kaksi! :D

Siinäpä ne!


3 kommenttia:

  1. Mä ehdottaisin _sulle_ tavoitteeksi laittaa siitä Tehopakkauksesta miljuuna kuvaa tänne. :D

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvä tavoite.. Laitetaan listalle :D

    VastaaPoista
  3. Mä oon todennu ihan saman, kolme ei todellakaan ole sama kuin kaks :D

    VastaaPoista