torstai 25. joulukuuta 2014

Hyvää joulua!

Me vietettiin joulu porukoilla eli Keesin ja Keikon mummolassa. :D Niin se joukko vaan kasvaa josko tässä kuvassa ois ensi vuonna jo se kuudeskin tyyppi..

Maico, Kio, Ready, Keesi ja Keiko

Keiko ei oikeen välittänyt yhteiskuvassa olosta niin kun ilmeestä näkee. Lahjat oli kuitenkin Keikosta hienoja. Se sai yhden uuden treenipallon (joo niitä ei ikinä ole tarpeeksi), röhkölampaan ja herkkuja. Keesikin sai muutaman paketin ja tänään leikki jo uusilla leluilla.  Joulun vietto oli rankkaa puuhaa ja koirat onkin tänään suurinmaksi osaksi nukkuneet.

Blogin ulkoasu on vihdoin uusittu jospa innostuisin kirjottamaan vähän enempi. Hetken mietin että lopetan koko blogin mutta yritään nyt vielä.

Päässä olisi miljoona aihetta mistä kirjoittaa. On vain jotenkin vaikea saada ne tänne blogiin asti. Ihan muutama esimerkki aiheista joita on tullut mietittyä viimeaikoina: Kisaamisen tuska/vaikeus varsinkin henkiseltä kantilta, Kisa rutiinit, Mun tapa ohjata koiraa, Meidän vahvuudet ja heikkoudet, Tavoitteita vai ei tavotteita, Menneen vuoden onnistumiset ja epäonnistumiset, Milloin musta on kehittynyt super ankara itselleni ja mitä tehdä kun se menee yli.

Muitakin on mutta ne liittyy suuresti tuohon kisoissa oman pään hallintaan ja siihen miten olen menneen kauden aikana kehittänyt itselleni muutamia pahoja tapoja ;D

Ehkä joku aiheista eksyy blogiin ehkä ei. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti