tiistai 18. marraskuuta 2014

Vasta tuulta!

Keesille sattui pieni silmä vamma. Silmään tuli haava. Paranneltiin sitä muutama viikko ja nyt täysin kunnossa. Voin kertoa että harmitti kovasti. Tuntui jopa liiankin kovalta palalta nieltäväksi. Meillä oli just hyvä tekemisen meininki päällä. Sitten taas saikkuillaan ja perutaan, treenit sekä muutamat kisat.

Viimeseen pariin vuoteen on mahtunut aivan liikaa sairastamista osa ihan sitä tavallista perus tapaturmaa osa sitten vakavampaa. Kiitollinen olen toki jokaisesta päivästä joita saan koirieni kanssa viettää mutta olikosiko se liikaa pyydetty jos vaikka seuraavan vuoden sais harrastaa, kisata ja taukoilla silloin kun itse niin päättää?

No leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Molemmat on nyt ilmoitettu kisaamaan joten oisko sitten vaikka korvatulehduksen vuoro? Se ei olekkaan vähään aikaan vieraillut meillä...

Keikon treenit on sujunut hyvin. Koira tekee ja on kehittynyt huimasti kisatauon aikana. Ohjaaja kokee silloin tällöin suurta tuskaa ja turhautumista omaan puutteelliseen osaamiseensa. Mutta pääasiassa myös mulla on superkivaa. ;D  Ollaan uskallettu heittää monia meille toimimattomia treenitapoja romukoppaan ja yritetty tehdä agilityä meille sopivammalla tavalla. Mun mielestä se on tuottanut kivasti tulosta ja toivottavasti pysytään tällä tiellä.

Viikonloppuna se sitten nähdään miten ohjaaja hallitsee/hallitseeko oppimaansa kisakehässä.



1 kommentti:

  1. Osaatko neuvoa mun 9kk kelpien ylivire ongelmaan? Lelu tai nami ei treeneissä kelpaa ja pinna menee heti jos ei mene oikein,niin siitä seuraa rähinä ja näykintä. Mitä voin tehdä asian parantamiseksi tässä vaiheessa?kiitos! Ja saa kysellä enempi yksityis kohtia jos auttaako:)

    VastaaPoista