perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kesälomalla!

Meidän kesä on sujut rauhallisesti. Agia treenattiin ahkerasti ennen helteitä. Keikolle alettiin Sonjan kanssa tekemään uutta asennetta aksaan uudella tyylillä ja toimi ihan mahtavasti. Puomi on ollut erityisessä syynissä ja sen kanssa koettiin suuria oivalluksia. Keiko on ollut muutenkin niin hyvässä vireessä ja rentona treeneissä että hyvillä mielin jatkan sen kanssa syksyllä uudessa ryhmässä. Tulevana syksynä molemmilla koirilla on omat ryhmät pitkästä aikaa.

Keesi voi jo paremmin uusia hotspotteja ei ole nyt ilmaantunut. Iho on vielä aika kuiva mutta paranemaan päin. Keesin tukka kasvaa huimaa vauhtia takaisin. Höh se oli niin söpö nakuna!

Mun eka kesäloma viikko vietettiin vanhempien mökillä. Keiko ui ja jahtas kärpäsiä. Keesiä ei voi oikeen pitää irti tuolla kun naapurin mökit niin lähellä. Keesi olikin pitkässä liinassa eikä se tuntunut sitä harmittavan kun sitä hellittiin ja lellittiin kokoajan. :D

Nyt on koirille vähän turhan kuuma eikä olla treenattu. Varsinkin Keesi kärsii kovasti helteestä. Jännä miten koirilla on suuriakin eroja kuinka hyvin kestävät lämpöä. Jokatapauksessa kyllä lomalla on ihanaa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti