keskiviikko 7. elokuuta 2013

Keesille nollavoitto!

Sunnuntaina kisattiin purinalla kolme rataa. Tuomarina virallisesti Minna Räisänen mutta radat oli tuomariharjoittelian käsialaa.

Ekalta agiradalta hieno halittu nolla! Vaan kaksi puhdasta rataa tuli tällä radalla ja Keesin rata oli nopeampi! Hyvä Keesi! Tää oli myös mun ensimmäinen voittonolla! Hyvä me! :) Harmi kun ei ole videota mutta tuntui hyvältä mennä Keesin kanssa. Kontaktit toimi ja kepit meni hienosti! Ainostaan keinu oli turhan vaudikas.

Tokalta agiradalta hyl. Itse sekoilin lähdössä ja keesi tuli tokasta esteestä ohi. Jatkettiin puomille jossa testasin vedättää puomille. Keesi tuli läpi kontaktista joten palautus, vapautus, kehut ja ulos radalta.

Vikana ollut hyppäri oli perinteinen ykkösten juoksu ralli. Ihanaa kun sai juosta kunnolla! :D Harmillisesti renkaan Keesi meni sivusta joten vitonen. Hieno rata muuten ja aikakin oli nopein vaikka renkaan korjaamiseen meni aikaa. Sija.3.

Näköjään treeni tuottaa tulosta. Keesin kanssa on mukava kisata kun alkaa jo vähän tietämään mitä kannattaa ja mitä ei tehdä ennen startteja.

 

Kisoista kiirehdittiin nopesti kotiin josta Keesi lähti hoitoon ja me Keikon kanssa lähdetiin mökkeilemään. 
Keiko ui ja ui oikeastaan koko mökillä olo ajan. Yllätti myös positiivisesti kun osasi käyttäytyä ihan hyvin vaikka mökillä olikin kaksi urosta sen seurana. Tosi kivaa oli ja loma on vasta alussa! :)

8 kommenttia:

 1. Onnea! :) Olin kisoissa kuuluttajana ja kuulin tuomarin kehuvan tosi paljon Keesin menoa ja hyvältähän se näytti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Keesin kanssa on tehty kovasti työtä ja kiva että muutkin on sitä mieltä että se on hieno. Lämmittää kovasti mieltä :)

   Poista
 2. Onnittelut voittonollasta. Harmi kun ei ole videota pienestä mustasta salamasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo muakin harmittaa. Toivotaan että joku nolla osuis kameraankin :)

   Poista