maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesä puuhia!

Lomaa odotellessa ollaan ehditty puuhailla kaikenlaista. Agia ollaan treenailtu ihan ok tahdilla. Keesin kontaktit etenee ja kepit toimii ihan kivasti treeneissä. Keikolle uudet kontaktit projekti lähti myös mukavasti käyntiin ja treeneissä on ollut iloisempi ja nopeampi Keiko kun mä olen muistanut kehua sitä enemmän. Keiko on kehu koira ja miten olenkaan saattanut sen unohtaa.

Viikonloppu vietettiin perinteisesti Schipperkejen kesäleirillä. Hauska viikonloppu ja paljon pikkumustia! Keesi pääsi uimaan ja juoksemaan metsään omien kavereidensa kanssa. Keesistä ja Sonjan Helmistä on tulleet parhaat hirviö kaverukset! ;D Hassu huomata kun isot koirat eivät olleet mukana kuinka hienosti kolmen pienen mustan kanssa lenkkeily ja lauma harmonia säilyi. Kukaan ei mennyt liian kauas ja olivat kovin kuuliaisia ilman isoja. Keesi on kyllä aina ollut paljon kiltimpi jos Keiko ei ole mukana.

Treenattiin ihan pikkaisen tokoa ja seuruu oli paljon parempaa pitkän tauon jälkeen ehkä Keesi on miettinyt sitä itsekseen tai sitten ei. Maltti sensijaan oli tauon aikana kadonnut kuin tuhka tuuleen. :D 

Tavattiin leirillä yksi Keesin pojista ja tietämättäkin olisin kyllä kaverin tunnistanut Keesin lapseksi. Vahvasti se on jättänyt itseään.

Sunnuntaina osallistuimme myös perinteiseen mätsäriin. Keesi yllätti ja oli ROP! Hyvä Keesi! Saatiin hyviä vinkkejä miten saisin Keesin ravaamaan hienosti ja Keesi ravasikin paremmin kuin koskaan! Esitin myös Sonjan Missyä. Missy on tooosi Sonjan perään ja olinkin iloinen kun se suostui munkanssa esiintymään vaikka välillä tuli kova ikävä ja piti Sonjaa etsiä. :) Missy hienosti oman luokkansa toinen! :)

Keiko sai jäädä tästä reissusta ja se pääsikin viettämään lomaa mökille josta se kotiutuu vasta myöhemmin. Keiko on kuulemma hyppinyt laiturila, uinut, hakenut lumpeenlehtiä oikeen uralla ja metsästänyt ötököitä. Oikeaa kelpien unelma elämää! Keikon lumpeen raivaus taidot on ihastuttanut myös muita ja sille tarjottiinkin töitä myös naapurista! Hassu kelpie <3

Tänään uitettiin pikkumustia Oittaalla. Löydettiin ihanan syrjäinen kallio jossa nautittiin auringosta ja uimisesta.

Loppuun video jossa mun oma pieni villisielu spaceman kiitää ja liitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti