sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kyllä minä osaan!

Perjantai agit. Keesi teki ekalla kierroksella keppejä ohjurit ekassa ja vikassa välissä. Oli ilmeisesti pohdiskellut tätä asiaa kun kepit sujui hurjan hienosti kun muistin antaa rauhan hakea sisään. Tehtiin osana pientä radan pätkää kun Keesille ei yhtään sovi että keppejä hinkataan yksittäisenä. Rengasta otettiin myös kun kisoissa tuli kerran sivusta. Nyt ei mitään ongelmaa.. 

Tokoalla kieroksella Keesi jatkoi kepeillä ilman ohjureita ihan muutama toisto ja eipä ongelmaa mutta kerran vedin itse vahingossa pois kepeiltä ennen aikojaan.. Ei siis kestä vielä mun hätäilyä. Hurja muutos oli nyt näissä treeneissä Keesi teki iloisesti hyvällä vireellä ei loppunut motivaatio vaikka muutama virhe kepeillä tulikin. Mulla melkoisen vahva usko että nää on pian perus kunnossa ja voidaan edetä vaikeempiin treeneihin. Vahvistellaan nyt kuitenkin jonkinaikaa Keesin motivaatiota kepeillä ihan helpoilla perus treeneillä. Keesi kävi puuhaamassa myös kontakteja maassa ollellaa puomin alastulolla. Hienosti!

Keiko teki suoria putkia hirveellä hetsaamisella kun homasin videoilta että sillä ei ole kunnon paloa putkiin toki osansa mun löysällä ohjauksella. Keikosta löyty vauhtia ja räjähtävämpiä lähtöjä putkiin kun vähän kaiveltiin. :)

Luultavasti pidetään nämä perjantai treenit myös kesäkaudella vaikka Keikon oma ryhmä onkin to. Perjantain treeneistä tulee sitten enempi Keesi painotteiset.

Agi motivaatio on ihan huipussaan ja ne parit startit Keesin kanssa antoi viimeisen motivaation puuskan saada se valmiiksi. Jotenkin on sellainen tunne että tänä kesänä treenataan ja kisataan :D Saa nähdä maltetaanko me ollenkaan tokokentille.. ;D Mahtavaa kun on vihdoinkin kaks koiraa jolla on molemmilla hurjan kiva treenata! Ei ole enää sitä tahdon tehdä Keikon kanssa kun Keesi ei osaa mitään tunnetta.. :)

Lauantaina käytiin hakemassa Keikolle töistä oma peti. Keiko kun oli kovin järkyttynyt meidän sohvan muutosta kaatopaikalle Keesin tehdessä siitä entisen. Meillä on nyt vain nojatuoli ja en jakanut enää kuunella Keikon kärsivää tuhinaa. Eihän siinä voi röhnöttää kun hän putoaa..

Menetkös muualle siitä kuvaamasta!? Minulla on unet kesken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti