maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hyvänmielen hyllyjä!

Voi morjes kun Keesi oli hauska! :D Ykkösten radat oli ihania! Keesi oli hyvässä vireessä ja kaikki oli mukavaa vaikka Keesi ottikin veikasta mallia ja tulostaululla komeili 3xHYL. Mutta ne oli vauhdikkaita ja hauskoja hyllyjä ne! Ei tuollaisen otuksen kanssa vaan voi kisata otsarypyssä pokaalin kuvat silmissä. Oikeaa agiterapiaa sanon minä! :)

Keppeihinhän meillä sitten tökkäs. Ekalla radalla en ehtinyt suunnittelemaani persjättöön ja tyydyin kökköön valssiin huonoon kohtaan ennen pituutta josta aika pitkä kuljetus kepeille. Yritin saada Keesiä hidastamaan kun ei se vielä kykene kepeille mennä kovassa vauhdissa kun ne muutenkin on vaiheessa "kun kuut ja tähdet ovat oikeassa asennossa osaan kepit" Keesiä moinen hidastelu ja eteen ryysiminen närkästytti ja Keppejä se ei löytänyt yritin korjata mutta ei onnistunut joten jatkettiin matkaa. Mitä sitä nyt kisoissa treenaaman asenteella :D Loppu rata sitten vauhdikkaasti maaliin.

Tokalla sössin itse jättämällä Keesin aivan idioottiin kohtaan lähdössä. Mä järkytyin niin kovasti typerästä virheestäni etten edes tajunnut ohjatakkaan kakkos hyppyä kunnolla ja tuli kakkos hypyn ohi ja lopulta myös hypäs väärään suuntaan. Seuraavana ollut keinukin suoritettiin lento keinuna ja Keesi palasi itsenäisesti takaisin keinulle väärään suuntaan joten mentiin suorinta tietä maaliin :D 

Kolmannella radalla oli hyppy rengas putki alku ja renkaalla en oikeen luota Keesin ja tulikin sitten sivusta läpi. Putketkin vetää Keesiä kovasti ja tässä myös ehkä vähän oli malttia hukassa. Putken jälkeen kepit johon Keesi ei taaskaan suostunut hidastamaan joten en jaksanut niitä jäädä hinkkaamaan. Loppurata sujuikin ihan mahtavasti. Muutamasti jouduin käskyttämään napakammin kun oli herralla sellainen ilme että hän tietää minne rata jatkuu :D Varsinkin putkien jälkeinen elämä on Keesillä melko vallatonta joten se täytyy jatkossa muistaa.. Keinu sujui tällä radalla oikeen kivasti..

Oli ihan huisia kisata Keesin kanssa. On sellainen tunne että siitä tulee vielä mahtava! Me saatiin näistä kisoista just sitä mitä haettiin eli kokemusta ja hauskaa meillä oli koko rahan edestä! Keesi kisaa seuraavan kerran toivottavasti toukokuun alussa. Siihen asti ahkeraa mutta rentoa keppi treeniä :)

2 kommenttia:

  1. Pessillä 6v. on kepit edelleen tuossa vaiheessa... Kun tähdet osuvat linjaan. :D Sen ei kyllä kun kerran tarvi kopsauttaa varvas keppien välirautaan tai muuta, niin menee seuraava väli ohi. Muutenkin kepeillä saadaan parhaimmillaan varmaan toistakymmentä sekuntia tuhrattua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Peesiä! :D Mä uskon että saan kepit hyvään kuntoon kunhan päästään vähän useammin niitä treenaamaan :)

      Poista