lauantai 26. tammikuuta 2013

Juhlahumua!

Kakkua!
Tänään on Keiko Kunkun syntymäpäivä! Rakas ruskea täytti 4-vuotta! Alkaahan se olla jo aikuinen koira. Vietettiin yhteis synttäreitä Mian luona. Kiokin nimittäin täytti paripäivää sitten neljä! Juhlissa oli kaikki tarpeellinen 4 ihmistä, 5 koiraa, ulkoilua, vetohommia, ja ruokaa! :D Kiitos Mia, Sami + koirat ja tietty Tarja sekä Arska kivasta päivästä!

Toki ensin urheiltiin ja sitten vasta herkuteltiin! Keiko on vain kerran ollut vetohommissa ja itse en ollut silloin paikalla. Keiko oli tuolloin vetänyt aika kehnosti mutta nyt oli jo parempaa yritystä. Veti pätkiä ihan kunnolla välillä sitten laiskotti. :D Kion kanssa veti oikeen hienosti! Eiköhän Keiko löydä sisäisen vetokoiransa harjoittelun myötä.

Keiko odottaa nätisti vuoroaan päästä matkaan! "Hei ei täällä muutkaan odota hiljaa jospa minäkin ihan vähän haukahdan!" ;D


4-vuotiaat lähdössä matkaan!

Mia ja Ready toimi meille jäniksenä mutta mä päästin nuo liian nopeasti matkaan ja ohitettiin ne! :D Keikolla ja Kiolla pääsi hurjan lujaa! Vielä on matkaa Kio ja Ready yhdistelmän vauhtiin mutta jatketaan treenejä. :)

Lähtö.Keikon oma Kakku!6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo oli kyllä hauskaa! Mutta ei se silti taida ihan meidän ykkös laji olla kunhan kuntoillaan :)

   Poista
 2. Ihan pakko kysyä, mikä tuo on tuo härdelli (joo, sori sanavalinta), jota nuo kaksi koiraa vetää? Nimim. Haluaa koirahiihtämään, mutta ei tahdo suksia jalkaan :D

  VastaaPoista
 3. Mäkään en osaa hiihtää.. :D Se on kickspark. tässä linkki http://www.kickbike.fi/index.php?mid=203

  VastaaPoista