sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Pojat on poikia!

Tänään treenattii Sonjan sekä koiruuksien kanssa niittarissa.

Merkkiä ja Ruutua: Merkit hyviä. Pieni mietintä tauko oli tehnyt hyvää. Ruudussa tarjos kokoajan jostain syystä laitaa nauhojen vierestä ulkopuolella. Korjailtiin tätä ja viimenen merkki+ruutu oli jo ihan ok. Ruutu oli nyt vasemmalla puolella ja huomaa että ruudussa sekä ohjatussa vasen on Keikolle hankalampi.


Seuraavaksi Z:taa. Oivoi että on vaikea liike mulle nimittäin. Unohdan koiran tai järjestyksen, kävelen minne sattuu ja unohdan kuunnella liikkuria ym.. Liikaa liikkuvia osia. Keiko teki ihan kivasti ainoa että se seisomisen ohi kävely vieläkin vaikeaa siihen treeniä..

Tunnari. Hihittelin Sonjalle liikkeen alussa. Hyi minä! Mun levottomuus näkyi Keikossa ja meinas tuoda väärän mutta hienosti kuitenkin oman toi ja palautus hyvä. :)


Vikana ohjattua. Aloitettiin leluilla ja vaihettiin pian kapulat.. Mä mokailin pari kertaa mikä sekoitti Keikoa. Välillä ois tahtonut mennä suoraan leluille/kapuloille ilman että suoritti merkkiä. Saatiin kuitenkin yksi ihan sairaan hieno vasemman haku johon tietty jätettiin. Tähän tarvitaan nyt vaan toistoja ja suunnitelmallisuutta multa. Merkistä muistaa myös palkata tosi paljon.

Keesi otti nopeasti lyhyen seuruun joka ihan sairaan magee! Pään asento vieläkin vähän hassu mutta muuten niin hienosti piti paikan, kontaktin ja intoa oli kuin pienessä kylässä! Sitten liikkeestä maahan menoa mun edessä ja seuraamisesta molemmissa kuulu vaan tömähdys kun syösky maahan! Ihana Keesi!

Koska Keesi oli noin pätevä oli sen aivan pakko tehdä jotain tuhmaakin... Nimittäin ryömiä kentän vieressä olleessa roskakasassa! Haisee vieläkin vaikka vaahdotin sen kahteen kertaan! Pojat on poikia...

Keesin ja Geenan pennut ovat nyt väh yli 4 vk vanhoja ja kävin pölllimässä muutaman kuvan Johannan blogista. Ihania!<3

                                (c) Johanna S.

                                 (c) Johanna S.

                                 (c) Johanna S.

1 kommentti:

  1. Ruutikin päätti viikonlopun kunniaksi pyöriä paskakasassa onneksi heijastinliivi päällä. Sai myös pesun mitä inhoaa. :D Miten söpöjä pentuja! <3

    VastaaPoista