sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Keikolle SM-nollat kasaan!

Keiko kisasi eilen kaksi huikeaa rataa saaden myös kaksi puuttuvaa agi nollaa sm kisoja varten. Eka rata oli oikeastaan meiltä nappi suoritus eikä paljoa parempaa oltaisi pystytty. Tokalle jäi varmasti parannettavaa mutta päätin että tehdään varmasti. Tämä oli Keikolle kolmas tupla tälle nollien keruu kaudelle mikä tuntuu myös kivalta että varmuus on ihan todistettavasti kasvanut. Nollia tullut aika tasaisesti siihen nähden että mulla ei ole ollut tapana kisata mitään huimia määriä.

Keiko taukoilee nyt kisoista hetken ja pääsee muutkin vähän kisailemaan. Olin ajatellut että kun Keiko saa nollat kisaa Keesi enimmäkseen. Nyt kuitenkin ilmoitin ensi viikonlopuksi molemmat Tehon ja Keesin. Käydään hakemassa vähän treenilistaa ja Keesin kohdalla miltä kontaktit tuntuu ja Tehon kohdalla onko kepit edelleen kisoissa ylitsepääsemättömät. Teho korkkaa myös pikkumaksi luokan ihan pelkästään mun uteliaisuudesta vaikka tarkoitus olisi jatkossa ihan makseissa kisata. Näiden kisojen jälkeen luulen että helmikuu pyhitään vain treenaamiselle kun kisaaminen on kuitenkin aina siltä pois. Keesille haluaisin vahvistaa keinun osaamista ja Teholle pitäisi tehdä enemmän estefokusta vahvistavaa treeniä.

Teho on paimennellut aina silloin tällöin. Treenit on junnannut paikallaan kun mun ymmärrys ei ole oikeen riittänyt. Poispäin ajo on ollut tuskan syy. On tuntunut ettei edetä yhtään ja sitä myöten myös treenimotivaatio on ollut ihan minimissä. Mia on onneksi kannustanut treenaamaan ja tänään sitten pitkästäaikaa tuntui että homma meni eteenpäin ja mä vähän ymmärsin miksi Teho tekee niinkuin tekee ja mitä mun pitäisi tehdä. Suuntia ollaan myös tehty ja ne on kyllä edennyt kun muistaisin aina vaan vaatia hyviä kaaria enkä tyytyisi niihin suppeisiin. Hetkittäin on tuntunut ettei Teho ota käskyjä vastaan mutta syykin löytyy peilistä. Tänään kun annoin niitä käskyjä edes vähän järkevämmin Teho kyllä ottaa mutta jos käskytän urposti ja koiralle tulee ole että lampaat karkaa ei se niitä halua noudattaa mikä on ihan luonnollista.

Mä kyllä odottelen kovasti jo kevättä! Valoisia iltoja ja lämpimämpää säätä! Vaikka treeni intoa on tällä hetkellä paljonkin toteutus tökkii  Ainakin mun kohdalla pimeä ja kylmä on aina hyvä syy jäädä kotiin! :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti