lauantai 21. lokakuuta 2017

Syksyä!

Mä oon aina tykännyt syksystä! Ulkona on raikasta eikä liian kuuma. Tosin ei tarttis sataa kokoajan.

Meille kuuluu oikein hyvää. Ollaan jatkettu paimennuksen ja agilityn parissa sekä hoidettu lampaita. Uutena juttuna on aloitettu Tehon kanssa juokseminen. Mä olen aina sanonut että juoksemaan en ala mutta niin vaan olen monena aamuna löytänyt itseni juoksemassa ennen töihin menoa. Hullua mutta niin kivaa! Teho oppi heti idean ja juoksee kauniisti löysällä remmillä edessä tai sivulla. Jos multa meinää kunto loppua auttaa Tehon kevyen ravin katsominen tsemppaamaan jatkamaan!

Ekasta TopTeam leiristä on jo aikaa. Oli super kiva viikonloppu. Saatiin paljon eväitä ja uutta potkua treeneihin. Isoimpana asiana kuitenkin mentaalivalmennus jonka avaulla musta alkaa tuntua että täältä vielä noustaan ja jos ei nousta niin löydetään taas enemmän iloa ja riemua. Keesi on huippu tyyppi eikä todellakaan ansaitse siihen tyytymätöntä ohjaajaa kanssaan kisaamaan!

Käytiin jo kerran kokeilemassa kisoissa oppimaamme ja meillä oli hurjan hauskaa! Hauskempaa kun pitkiin aikoihin! Keesi on ilmoitettu useampiin kisoihin ja jatketaan harjoituksia silläkin saralla. Myös Keiko ja Teho pääsee lähiaikoina kisakentille.

Tehon on paimentanut tähän asti noin kerta pari viikkoon. Ollaan aika vaikeassa tilanteessa nyt kun poispäin ajoa on yritetty harjoitella. Multa meinaa uskoloppua asian suhteen ja sisko parka joka meitä kouluttaa on saanut kyllä kuunnella kiukuttelua kun musta tuntuu ettei edetä asian suhteen mihinkään. :D Maahan menot on myös hiukan kärsinyt ja niitä hinkkailtu. Nyt pidetään vähän taukoa kun ei vaan enää ehditä treenihin valoisaan aikaan. Harmi. Käydään lampaita kuitenkin moikkailemassa muutaman kerran viikkoon kun hoitohommia mutta treenit on varmaan aika minimaalisia.

Pieni video Keesin menoa TopTeam leiriltä. Keesi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti