keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Agia ja paimennusta!

Kaikenlaista on ehditty tehdä viimeaikoina. Yritän muistella tännekkin jotain.

Keiko on kisannut parit kisat ja treenannut harvakseltaan. Yksi nolla saatiin lisää. Moneen muuhunkin nollaan olisi ollut mahdollisuus mutta mulle on sattunut melkeen joka radalle se perinteinen yksi ohjausvirhe. Keiko on kuitenkin tsempannut ja erityisen kiva huomata ettei kontaktivirheitä ole enää ihan joka radalta tullut vaikka muutama niitäkin mahtui joukkoon. 

Keesi on edelleen kisatauolla. Olen vahvistanut sille itsenäisempiä kontakteja ja yrittänyt olla prässäämättä sitä niillä liikaa. Ainakin fiilis on parantunut huomattavasti. Keesille olisi tärkeää saada niitä onnistumisia nyt kisoissa ja siksi kokeillaan kisaamista tauon jälkeen omassa tutussa hallissa. 

Teho on jatkanut erityisesti keppien ja keinun parissa. Kepeillä on edelleen haasteita ja vieraat esteet tuottaa vähän päänvaivaa. Teho on kuitenkin ilmoitettu ekoihin kisoihin. Tavoitteena siellä on että kriteerit säilyy. Koira pysyy lähdossä, pysähtyy kontakteille ja käyttäytyy kisapaikalla. Enempää en aseta tavoitteeksi. 



Teho on myös palannut paimennuksen pariin ja se on kyllä muuttunut tauon aikana. Paine on mennyt läpi. Ottaa palautetta hienosti vastaan ja juoksentelu on vähentynyt. Väsyneenä ja vaikeissa tilanteissa vielä näkyy tuo juoksentelu mutta parempaan päin ollaan menossa. Kiva oli myös huomata että kohtelee lampaita kauniisti nykyään ei enää halua räjäytellä niitä. 

Ollaan saatu tehtyä suuntia ja niistä vasen suunta on vahvempi. Poispäinajo aloitettiin myös viimeksi. Se meni ekaksi kerraksi oikein kivasti. 

Eilen ajeltiin Iittiin moikkaamaan Tehon kasvattajaa ja Tehon veljeä sekä aitiä. Hurjan hauska päivä ja Teho oli kerrankin ihan väsynyt kun tultiin kotiin. Kaikki postauksen kuvat Sannan ottamia.


Teho, Madde ja Puhti






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti