torstai 20. maaliskuuta 2014

Agilityä, mitäs muutakaan?!

Perjantaina menin intoa puhkuen sporttikselle treenaamaan. Super kivaa oli vaikka harmitti kun Sonja oli kipeä ja ei päässyt paikalle. 

Keesi teki alkuun. Tehtiin helppoa räkäposkella rallia. Niinun treenien vastapainoksi on joskus kiva tehdä ihan jotain tosi iisiä. Keesille osottautui hankalaksi vain putki puomi erottelu. Putkeen ois pitänyt mennä mutta puski puomille vaikka mikä oli. Helpottamalla sitten saatiin onnistumaan.

Keiko teki ihan matalilla rimoilla ja treenistä ei tullut kyllä mitään kun kaveri oli onnesta soikeena. Hetken mietin että sen naama varmaan repee siitä hymystä. Mäkään en pystynyt kunnolla keskittymään ohjaamiseen kun oli vaan ihana katsoa miten toinen on niin onnellinen. Keikon mielestä mini hypyt täytyi ylittää kovaa ja korkealta. Treeni oli Keikosta myös aivan liian lyhyt hänelle.

Kotiin ajaessa teki mieli tirauttaa pari kyyneltä ihan vaan onnesta. Mulla on ollut ihan törkeä ikävä Keikon kanssa treenaamista.

Keesi treenas eilen taas Niinulla. Rata oli meille aika haastava mutta hyvin Keesi teki. Estevälit aika ahtaat muutamassa kohtaa ja mulle oli tosi haastavaa löytää niihin oikeaa rytmitystä. Keesi irtoaa kivasti ja mä oon kehittynyt melko hyväksi painamaan sen väärille esteille! :D Meidän tavoite on päästä vikoissa treeneissä esteelle numero 30 nyt taidettiin jäädä numeroon 19 joten tekemistä on! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti