keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Paluu agi treeneihin ja häirikkö kelpie!

Treeni motivaatio on vieläkin aika hukassa. Pakkanen, työkiireet ja stressi ei ainakaan edes auta sen palaamista.

Keiko on ollut tauolla treeneistä kaksi kuukautta ja nyt on ilmeisesti raja tullut kelpiellä vastaan. Huomaamattomasta pöydän alla nukkujasta on tullut häirikkö. Keiko haukkuu, kävelee perässä, änkeää syliin, kerjää huomiota, kerjää, varastelee tavaroita ja kanniskelee niitä ympäriinsä. No eiköhän moiset tavat häädetä Keikosta äkäseen kun päästään pikku hiljaa aloittelemaan normaalimpaa elämää. Ensin täytyisi kuitenkin käydä tsekkauttamassa Keikon kropan kunto Annalla.

Viikonloppuna kävin pikaseen tokoilemassa, mutta vain niin pikaisesti ettei se tuntunut treenaamiselta. Keiko sai tehdä kaukoja, sivulle tulo treeniä ja seuraamista. Intoa oli mutta tarkkuutta ei sitten yhtään. Keesi teki vain seuraamista ja luoksaria. Seuraaminen ihan kivan oloista mutta luoksarin sivulle on nyt jotenkin unohtunut.

Tänään rauhauduin kuukauden tauon jälkeen Niinun treenihin. Ja oho meillähän oli kivaa ja onnistumisiakin koettiin. Mulla on ollut Keesin palkkaus ja tekeminen sen kanssa pitkään hukassa. Tekemisen ilo on ollut ihan hukassa ja homma on muuttunut turhan totiseksi. Olen ollut Keesille ihan turhan vaativa ja en ole osannut olla siihen tyytyväinen vaikka se menis miten lujaa tai tekis parhaansa.

Tänään alko löytyä enemmän sitä meidän vanhaa hyvää yhteistyötä mutta mulla taitaa olla aika iso asenne remontti tehtävänä ennen kun Keesi kulkee entiseen malliin. Tänään sain taas hyvän muistutuksen miten paljon mun ilahtuminen ja aito ilo vaikuttaa kippuraeläimeen.

Kyllä se tästä pikku hiljaa..

Oispa jo Kesä!


2 kommenttia:

 1. Ruutilta peukkuja haukkumiselle, se on kivaa! (Ruutin vinkki: Jos toinen bortsu tuijottaa sinua kuin paimentaen lammasta, muista haukkua sille, niin se muistaa, ettet ole lammas!)

  Hieno, että tulee vähän hyvää fiilistä treeneihin! Helposti varmaan vaadit siltä samaa kuin Keikolta. Varmaan tauko teki molemmille hyvää. :) Eihän sitä uskalla yrittää täysillä, jos huomaa, että toinen on kuitenkin vielä harmissaan tai vähän vihainen. En mä ainakaan tykkää tehdä mitään jos äiti on suuttunut mulle ja pakottanut esim imuroimaan. ;)

  Sitten, kun palailette toko saikulta niin mennään tokoilemaan! Jos vaikka vähän lauhemmilla pakkasilla. Ja saa katsoa sitten jäättömän kentän tai parkkiksen.. Tai AST:n kenttä jos lunta ei ole liikaa. (siellä ois hyppykin)

  VastaaPoista
 2. Keiko kiittää vinkeistä! ;D

  Joo taisin sovittaa Keesiä vielä vähän turhan isoishin saappaisiin nyt kun se on ollut ainoa treenattava. Kyllä me taas löydetään aito tekemisen meininki ja ilo :)

  Toko kuulostaa hyvältä ja Keiko voi jo aloitella toko treenejä mutta pakkanen sais kyllä ensin laantua kun Keikon ajeltu pylly jäätyy muuten :D

  VastaaPoista