sunnuntai 5. toukokuuta 2013

You want me down on earth, but i am up in space!

Viikonloppu menikin agia kisaillen. Tsemppasin itseni rentoon kisafiilikseen ja otin aikaa omalle keskittymiselle. Melkoista painia sain itseni kanssa käydä ja se tuotti mukavan tuloksen.

Keikolle eilen neljä rataa purinalla. Kaksi agi ja kaksi hyppy rataa. Kolmosten kisat käytiin pikakisoina eli ensin tutustuttiin kahteen rataan ja sitten ne suorittettiin perätysten ja sama uudestaan. Starttattiin noin puolessa välissä ja meillä oli hyvin aikaa ratojen välissä.

Ensin hyppyrata ulkona. Alku sujui ihan mukavasti loppu puolella unohdin vetää Keikon oikealle puolelle hyppyä ja siitä Hyl kun mentiin väärään suuntaan..

Seuraavaksi sisälle agiradalle joka muuten oikeen kivasti mutta en uskaltanutkaan tehdä sokkaria aalle joten siitä johtuen ohjasin Keikon väärään päähän putkea.. HYL

Toiselta hyppärillä mulla ainakin vähän löysää ohjausta ja kaikkea pientä mutta tehtiin Nolla!  (Video ei ole ihan alusta) Sij 20/70

Viimeselle agiradalle lähdin tosi rennoin mielin. Muutamia käännöksiä levähti ja oisin voinut liikkua vähän paremmin. Videolla ainakin näyttää vahvasti ettei keiko koskenut aa:n alastulossa ja tuomarin käsikin nytkähtää. Miksei sitten virhettä saatu? Sitä en tiedä ehkä tuomari ei ollut varma?  Nolla.  Sij. 13/70

Mä oon melkoisen tyytyväinen meihin Keiko toimi hienosti kontaktit nyt on mitä on mutta siitä on ihan turha Keikoa syyttää. Takaakierrot on parantunut huimasti ja Kepit Keiko haki joka radalla ihan tosi hienosti! Mä muistin kaikki radat ja pidin oman pääni kasassa! En ois ihan heti uskonut viime viikonlopun jälkeen että me tehdään tuplanolla! Niin se aurinko paistaa risukasaankin ainakin silloin tällöin. ;D

Tänään oli sitten Keesin vuoro ja jos se osaisi puhua voisin kuvitella että sen suusta vois tulla jotain otsikon kaltaista. Keesille myös neljä rataa vaikka pohdinkin että onko se sille liikaa. Kaikki agiratoja. Hienosti se kuitenkin jakso. Tajusin vasta kisapaikalla ettei Keesi oli ikuisuuteen treenannut ulkona. Tämäkään ei ihan kamalasti näyttänyt Keesia häiritsevän mutta musta tuntu että sisällä se liikkui vähän paremmin.

Ekalla radalla vein kepeille huolimattomasti ja Keesi ehti puomilla käydä kääntymässä joten siitä hyl.. Keesi ilmasee mielipiteensä aika vahvasti louskuttamalla. Keinulla jäin liian taakse ja Keesi suoritti sen sitten lentona. Tää tais Keesiä vähän harmittaa ja piti nuuskia hetki ennen uutta yritystä keinulla. Hassu miten se niin loukkaantuu noista virheistä..

Sitten ulos jossa taas kepeillä häikkää. Haki oikein mutta yksi väli jää suorittamatta. Varmaan vauhtia oli vielä liikaa osaamiseen nähden. Mun ohjaus kepeille ihan ok mutta turhaan jäin niin kauaksiaikaa keesin taakse. En korjannut keppejä joten Hyl. Ulkona puinen puomi oli Keesistä vähän jännä ja lopussa tultiin yhden hypyn ohi kun liikaa huidoin..

Alku taas sisällä vauhdikkaasti. Kepeillekkin hakee oikein mutta taas yksi jää välistä tällä kertaa korjasin ja osaahan se kun malttaa ja mä annan rauhan tehdä. Renkaasta ohi. ohjasin tosi huolimattomasti tämän. Keesi ei ole ihan samaamieltä korjataanko vai eikö? ;D Loppu sitten sujuikin.

Vikalla radalla ei keppejä voinut mennä oikealta puoleta ja vasen puoli on meille se hankalampi joten siihen se sitten kosahti enkä jäänyt asiaa sitten hinkkailemaan. Tältä radalta myös yksi rima ja multa huonoja rytmityksiä.

Kivasti Keesi liikkuu ja meille ei näytä tuottavan suuria vaikeuksia nuo radat mutta esteosaamisessa ja varmuudessa vielä melkoisia puutteita joten jatketaan treenejä. Tyytyväinen olen Keesiin se teki ihan varmasti parhaansa muuta ei voi pyytää :)

Täytyy sanoa että tosi kivoja ykkösten ratoja molemmilla tuomariharjoittelioilla oli.


3 kommenttia:

 1. Tosi hyviä ohjauksia tolla aginollaradalla! Kaarrokset pysyy kurissa ja muutenki siistin näköstä menoa! Keikolla vaan ei oo kauhee kiire. : D

  VastaaPoista
 2. Kiitos Janni :) Katsoin kanssa samaa että varmaan pitäs reippaammin viedä sitä mutta kun usein kun vien kovempaa niin sitten inoudun myös huutelemaan ja rimoja ropisee! :D Mut kyl mä joskus opin juoksemaan kovaa ja ohjaamaan kunnolla :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä Tia ja Keiko! ISOT ONNITTELUT!
  Melkein sanoisin, että teille teki hyvää se, että kisasitte kahtena viikonloppuna peräkkäin. Sulle tuli vähän rutiininpoikasta ja koska Keiko osaa esteet, tarvitsette vain paljon ratoja alle, tai voisi kai sanoa, agilitykilometrejä ;)
  Suosittelen edelleen tekemään treenit kokonaisina ratoina kilpailunomasiesti :)Kiti

  VastaaPoista