sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Messaria!

Niin kun moni muukin koira ihminen tämä viikonloppu tuli vietettyä Voittaja näyttelyssä.

Eilen Keesi kolmatta kertaa valioissa. Keesi esiintyi upeasti vasrsinkin pöytäkäytöksestä sai olla ylpeä. Liikkeet saisi vieläkin paremmin esiin jos jaksaisi enemmän harjoitella. Nyt kuitenkin ravasi suurimmaksi osaksi ihan hienosti. Tuomarina Hans Lehtinen

"Ryhdikäs, hyvä runkoinen uros. Hieman pyöreä kallo ja voimakas kuono-osa. Ryhdikäs kaula. Hieman pitkä lanne. Seisoo hyvin raajoillaan. Turhan leveät etuliikkeet. Oikea karvanlaatu."

VAL ERI2 SA PU4

Paikalla oli myös Keesin poika ja ihana tyttö. Kauniita koiria molemmat. :) Keesin poika nappasi molempina päivinä junnutittelit. Hienoa!  

Loppupäivä shoppailtiin Mian kanssa. Pojat sai ison kasan herkkuja, uuden vesi kipon ja Keesi sai uuden valopannan kun vanha jäi pieneksi. 

Tänään Keesi osallistui Lapsi&koira kilpailuun tuttavan pojan kanssa. Pääsivät jatkoo ensimmäsieltä kierrokselta mutta sijoitusta ei tällä kertaa tullut. Hienosti nuori handleri Keesiä esitti ja Keesikin ihan kiltisti kehässä käyttäytyi. 

Seurailtiin hetki Schipperke kehää ja ostettiin Keesille vielä uusi panta jonka jälkeen musta oli valmis lähtemään kotiin. Mukava viikonloppu vaikka aluksi tuntuikin että näyttely fiilistä ei meinaa löytyä ollenkaan. Tauko kehistä oli tehnyt Keesille hyvää ja nyt innolla mietin cacib:ien metsästystä. 

Vuosi alkaa ollu loppusuoralla ja ensi postauksessa voikin niputtaa vuoden tapahtumat ja miettiä uudet tavoitteet. Tämän vuoden puolella tuskin kisataan enää mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti