sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Keesi yllättää!

Voi hurjaa miten ylpeä on saanut viimeaikoina olla noista karvaisista!

Ensin Keiko käväisi ruotsissa hakemassa itseleen oikeen hienon KORAD tittelin (Reissusta tulossa tarinointia heti kun Mia sellaisen kirjoittaa.)

Tänään Keesi starttasi Alossa 2-tuloksen arvoisesti. Minun oma tokomarsu, tättähäärä ja hullunkurinen pikkuotus! Muutama työtapaturma ja ohjaajan kiirehtiminen vei 1-tuloksen mutta ei harmita! Tavotteena oli että koira pysyy kehässä eikä pilaa kenenkään muun suoritusta ja tämä täyttyi ja ylittyi!

Ikinä milloinkaan en ole ollut 2-tulokseen niin tytyväinen kun tänään. Keesi suoriutui yli odotusten. Treenien määrä kun miettii niin ei voi olla kun iloinen. Keesin kanssa on tehty tosi vähän mitään kunnon koira häiriö treenejä kun mä en enää oikeen tykkää treenata isoissa porukoissa. Vieraalla liikkurillakaan ei olla koskaan tehty paitsi nyt kokeessa. Muutama vihre tuli kyllä ihan edellä mainittujen asioiden takia ja kai se on vaan mentävä mukaan porukalla treenaamaan vaikken mä siitä kovin pidäkkään.

Tuomarina tänään Purinalla Pirkko Bellaoui.

Luoksepäästävyys 9: Keesi meni vastaan ja nousi tuomaria vasten. Parempi näin kun se kulmien alta mulkoilu ja pöhiseminen. :D
Paikalla makuu 9,5: Pikkasen vinoon meni maahan. Ylös nousuun kaksi käskyä tätä ei tainnut tuomari kuulla.  Mun sydän tykytti varmaan miljoonaa. Hienosti Keesi pysyi vaikka oli aika vaikea makuu kun kehän laidalla haukuttiin kovasti ja yksi koira nousi. Tämä ehdottomasti koko kokeen paras!
Seuraaminen hihnassa 7,5: Haahusi melkeen kokoajan, mä turhaan kiirehdin.
Seuraaminen 8: Hetkittäin hyvää mutta mukana paljon myös haahuumista.
Liik maahan 7: Ennakoi jätättämällä ja jouduin pyytämään uudestaan mukaan.
Luoksetulo 6: Ei lähtenyt ekalla. Toisella lähti tulemaan hyvin mutta liikkuri piti käydä tarkistamassa ennen sivulle tuloa :D
Liik seisominen 0: Ennakoi ja jouduin pyytämään mukaan. Tästä sekoilusta johtuen käsky ja vinkki huono niin meni maahan. Ennakoimalla teki kyllä oikeen hienon seisomisen ;D
Hyppy 9: Jäi tosi lähelle estettä.
Kokonaisvaikutus 8:

Kokeesta on video ja lisään kunhan saan sen Mialta.  Loppuvuosi treenaillaan ja saatetaan vielä kisatakkin mutta katsotaan miltä tuntuu ja mihin suuntaan edetään. :) Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti