torstai 22. syyskuuta 2011

Tokoa.

Tokoilut on jäänyt vähälle kun säät ei oo oikeen sallineet. Ei paljoa huvita kaatosateessa ja kovassa tuulessa kentällä treenailla. Tänään kuitenkin treenattiin Sonjan kanssa lähikentällä.

Tein Sonjaa odotellessa muutamaan ruudun paikan haun. Ekalla ei malttanut ja haki paikkaa aikakauan ennenkuin pääsin palkkaamaan. Seuraavat toistot parempia ja alkaa selvästi paremmin hahmottaa mihin täytyy mennä että pallo lentää.

Sitten käskytyksellä 2x luoksari molemmissa stopit hyviä. Eteentulo ja suora perusasento ei toimi täydellisesti kokonaisissa liikkeissä. Yksittäisenä tekee upeita eteentuloja ja hyviä perusasentoja. Täytyy treenata niitä pidemmältä matkalta. Eteentullessa myös himmailee hiukan kun luultavasti kyttää palkkaa.

Sitten ruutu käskytyksellä joka aivan sairaan hieno!

Tunnari tehtiin aika vaikeaan pitkään ruohoon/heinikkoon. Halusin kokeilla toimiiko kun niin vähän ollaan nurtsilla tehty. Ennenkuin lähetin kapuloille tajusin kuinka vaikea treenistä tuli ja musta kuulemma huomas kuinka jäykistyin eikä fiilis ollut yhtään varma. Keiko meni puoleen väliin ja alkoi siitä nuuskimaan kapuloille kun niitä ei nähnyt kovin hyvin. Löysi rivinpään ja tais innostua liikaa kun vihdoin löysi kapulat. Nosti ensimmäisen jonka jälkeen huomas virheensä ja nuuski muitakin ja omankin löysi. Lähti kuitenkin palauttamaan Sonjalle. Kutsuin pois. Otettiin uudestaan ja oma sattu ekana kohdalle olin ihan varma että tuo väärän. Hiukan epävarmasti palautti. Huomaa heti kun mä en luota koiraan ja ajattelen pahinta niin Keiko palaa helposti niihin vanhoihin virheellisiin toiminta tapoihin kuten palauttaminen liikkurille ja väärien nostelu.

Hyvä treeni kuitenkin ja Keiko sai onnistumisen vaikka varmasti aisti että epäilen tuoko oikean. Näihin tarvitaan nyt multa rentoa ja varmaa fiilistä. Jospa sitä vihdoin alkais luottaa keepien. Yritin miettiä miksei sitä luottoa koiraan löydy. Enkä keksinyt yhtään hyvää syytä. Mulla on varsin pätevä tokokelpie joka varmasti yrittää parhaansa.

Loppuun kaukojen ekaa vaihtoa. Ekan kerran ryssin taas itte. Toisella yrittämällä parempi ja vika jo hieno. Kaukoissa tökkii vain minä ei koira.

Keesi teki ihan lyhyen seuraamisen ja vois sitä intoa joka kaverista pursuaa. :) Keikon kokeen jälkeen yritän keskittyä treenaamaan suunnitelmallisesti Keesin kanssa alon liikkeitä miksei myös avon ettei käy tylsäksi. 

Viikonloppuna sitten aksaillaan kahden radan verran purinalla ja toivottavasti myös tokoillaan kunhan säät ois siedettäviä. Ilmoitin Keikon myös Hyvinkäälle kolmeen starttiin. Katotaan nyt näillä starteilla ollaanko valmiimpia kakkosten radoille jos ei niin sitten taukoillaan taas kisoista ja treenataan lisää.

2 kommenttia:

  1. Te olette niiiiiin ahkeria ja hyviä. Mistä sinulla tuota energiaa riittää, myydäänkö sitä Lidlissä?
    :D

    VastaaPoista
  2. Eipäs liioitella Tuijaseni! :D Ei valitettevasti kuulu valikoimaan tuo energia.. Voisin tietty kysäistä jos otettaisiin myyntiin.. ;D

    VastaaPoista