sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sen kuuluu olla hauskaa!

Tänään taas pari starttia tälläkertaa porvoossa. Matka seurana taas Tiia ja Ruuti. Kiitos seurasta. :)

Molemmilla radoilla valitsin ihan vääriä ohjauksia, en ohjannut ja oletin asioita.. Tänään mahtui joukkoon myös muutama ihan kummallinen Keikon virhe. Esim ekalla radalla ei ota viimestä hyppyä vaikka sen sille ohjaan ja näytän.. Kyllä kakkosluokan koiran pitää osata ottaa hyppy kun se on ihan suoraan nokan edessä.. Toisaalta kyllä kakkosluokan ohjaajankin pitäs jo jotain osata. Tänään ei osattu.. Toinen rata oli yhtä sekoilua ne huimat 7 estettä jota ehdittiin mennä ennenkuin Keiko lähti ihan lapasesta ja päätin jättää leikin sikseen. Sen kuuluu olla hauskaa mulla ei enää ollut joten silloin ei tehdä.

Ohan se aika surkeaa jos ohjaa viikonlopussa  5 starttia ja käteen jää 4 hyllyä ja yksi tulos. Ja tämä kaikki koiralla joka menee 98% sinne minne sen ohjaa, ei varasta lähdöstä, ei roiski, ei sikaile ym.. Tuhannen kerran voin todeta Voi Keiko raukkaa! Ole kärsivällinen kyllä minä vielä opin.

On tullut jo ennen näitä kisoja pohdittua minkälainen ohjaaja minä haluan olla, minkälaisia ohjauksia haluan käyttää tai olla käyttämättä. Minkälainen koira mulla on, mitkä ohjaukset meille sopii..  Olenkin katsonut paljon videoita ja huomannut kaikkissa niissä mistä olen tykännyt samoja piirteitä.. Yksinkertainen on kaunista. Hifistely ei ole mun eikä Keikon juttu. Tässä mun uusi lemppari video.. Taitava ohjaaja sekä koira.. Tuollaiset valssit kun joskus osaan ei meillä ole huolen häivää.. :)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen bortsu, ihan Keikon värinen ;) Tsemppiä, agility on vaikeaa!! :)

    VastaaPoista
  2. Heh! :D Muistakin kivan näköinen bortsu vaikken niistä niin välitä voisi tollainen meille muuttaa ;D Kiitos! :)

    VastaaPoista