keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kiirettä pitää!

Tultiin just kentältä!

Keikolle luoksetulon maahan menoa. Ekassa jäi taas puolittain kerroin ettei se sovi ja loput kaksi oli hyviä. Otettiin myös yksi läpi juoksu ja yksi eteentulo joka ok.

Sitten jääviä. Kaikki tekee kyllä mutta on pirun tarkka äänenpainoista.. Tehtiin myös kokonaisena liikkeenä ja siinä kaikki oikein.

Kaukoissa myös on kovin tarkkaa miten mä sanon käskyt ja ei saa yhtään tuijottaa muuten jumii.. Hankala koira! :D Teknisesti tosi hienoja suurin osa seiso-istu liikkuu vähän..

Ohjattu olin vienyt kapulat valmiiksi. Keskikapula muita taempana. Merkki hyvä josta palkka. Tokalla annoin hakea vasemman ja oli upee!

Ruutu kokonaisena. Muuten ihan mahtava mutta menee kovin reunaan. Otin sitten toisen jossa meni keskemmälle ja siitä palkka.

Keesi teki välissä seuraamista,luoksareita ja seisomisia. Seuraaminen oli super innokas ja tarkka tänään. Luoksareissa muutama vino sivulletulo. Muuten aika hyvin. Seisomiset alkaa pikkuhiljaa löytyä välillä istui tai meni maahan..

Keikolle loppuun paikalla istumista joka oli tänään hankalaa.. Ois halunnut maata ja pari kertaa menin nostamaan. Loppuun kuitenkin tosi hyvä pätkä olin lumikasan takana piilossa. Eiköhän tämäkin muistu mieleen pian..

Niin ja kiire meillä on siksi kun ilmoitin Keikon kokeeseen. :D Haluan käydä hakemassa kokemusta. Tulos tavotteita ei ole mutta ois kiva että osattas kaikki liikkeet ennen sitä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti