lauantai 13. elokuuta 2011

Tokot & Aksat

Käytiin tokoilemassa Jannin ja Bobin kanssa niittarissa.

Ekana lyhyt paikallaolo jossa ei mitään muuta ihmeellistä mutta ennakoi sivulle nousemista.

Muistuttelin Keikolle että sillä on myös takajalat ja oisi suotavaa myös käyttää niitä. Pyöritin sivulla ympyrää ja peruutusta tehtiin myös sivulla. Hyvin tuo takapäätään hallitsee kunhan vaan viitsii.. Täykkäreitä muutama ja heti oli paljon parempia. Hidasta tehtiin myös, se oli ihan ok. Keiko on viimeaikoina pudotellut tosi paljon kontaktia niinpä tehtiin hihnassa ja jos pudotti huomautin nyppäsemällä. Hyvin alkoi muistua mieleen ettei saa vilkuilla muualle.

Luoksarin seisomista takapalkalla. Hiukan ennakoi takapalkkaa pysähtymällä vinoon. Stoppi kuitenkin paljon nopeampi kuin yleensä joten tehdään nyt näitä enemmänkin. Eteentuloa muutaman kerran yksittäisenä ja sitten siitä sivulle. Hienoja oli eikä tehnyt yhtään vinoa perusasentoa.

Ruutua vaihtelevilla matkoilla. Lukitsi nyt kivasti virittelyillä ja löysi ruutuun joka kerta. Muutaman kerran valui takareunasta ulos. Yksi loppu osa tehtiin myös, se oli oikeen hieno.

Kaukojen ekaa vaihtoa otettiin myös. Nätisti nousi. Ei paineistunut missään vaiheessa.

Janni käskytti meille tunnarin. Kapulat noin seitsemässä metrissä ja ympyrässä. Hyvin teki rauhassa töitä ja kun oma osui kohdalle toi sen. Hienoa!

Ajeltiin vielä hallille aksaamaan. Mun piti treenata vain Keesiä mutta koska Mia ja Reea oli hallilla ja niillä oli siellä kiva radan pätkä niin pakko sitä oli Keikon kanssa kokeilla. Medi rimoilla mentiin. Hienosti ekalla yrittämällä läpi paitsi unohdin yhden takaa kierron. Hups.. Tehtiin vielä pari kertaa ja Keiko oli kyllä mahtava käänty tosi kivasti ja munkin ohjaus tuntui sujuvan!

Keesi sai tehdä kolmen esteen pientä pätkää ja kepukoita. Puomia tehtiin myös. Keesissä ei kyllä tänään ollut samaa vauhtia kuin viimeksi tehdessä. Mistä lie johtui..? Hienosti sekin kuitenkin teki ja yritti.

3 kommenttia:

  1. Olet sinä kyllä ahkera ja vielä määrätietoinenkin:) Ei ole mikään ihme, että tulosta tulee myös kokeissa.
    Kaikkea hyvää teille toivottelee
    Kiti the koiran maineen pilaaja

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kiti! Joo nyt treenataan kun on intoa koska se varmasta vähän laantuu kun talvi tulee :D Etkä sinä ole koiran maineen pilaaja! Hilihän on aivan upea koira ja sen kyllä tietävät kaikki ketkä ovat sinut ja Hilin tavannut! :)

    VastaaPoista
  3. Olipas kivat treenit!! <3 Otetaan yötreenejä tuolla sakilla uudelleenkin. Ehdottomasti parasta treeniaikaa! Ja Kiti Mä just aamulekillä mietin kun oltiin koirien kans juoksemassa ja kateltiin ku ihmiset kulki metsän aarteita etsimässä, että kuinka upeaa on kun Reen äityli on niin taitava sienikoira. Teilläkin on niin ihania harrastuksia!

    VastaaPoista