tiistai 2. elokuuta 2011

Ahneella on kakkanen loppu! Vai miten se oli?!

Keiko käväs eilen Aistissa fyssarilla. Jumeja löytyi muutamastakin kohtaa. Erityisesti ristiselän alue oli aika jumissa. Fyssari sai kuitenkin hyvin auottua niitä, saatiin jumppa ohjeet ja varattiin uusi aika. Kysyin miten saadaan harrastaa. Aksaakin voidaan tehdä mutta matalilla rimoilla ja kontakti esteitä ei mielellään ollenkaan.  Päätin kuitenkin pitää taukoa aksasta ainakin ensi käyntiin asti. Hyppytekniikkaa otetaan ainoastaan.

Treeneistä sen verran että lauantaina käytiin ottamassa ruutua, kaukoja ja luoksaria. Tunnaria on treenattu joka päivä vaihtelevalla menestyksellä.. katsotaan miten sen kanssa nyt käy..

Keesikin tokoili. Seuraamista, liikkeestä maahan menoa ja luoksaria. Hassua, se oli aivan yli innokas.. Tuntui kun ois jonkin pomppupallon kanssa tokoillut. Parempi kuitenkin tämä kuin se maata haisteleva Keesi. :)

Sain Keikolle paikan myös ensi viikolle Bh kokeeseen.. Oishan sitä varmaan voinut enempikin tuohonkin treenata mutta mennään nyt kokeilemaan ja katotaan kuin käy...

1 kommentti: