sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tokoa.

Keskiviikkona Keiko kävi fyssarilla. Sai sen nyt hyvään kuntoon. Jatketaan jumppaamista. Parin kuukauden päästä mennään sitten taas katsomaan miltä näyttää. Nyt kuitenkin saadaan harrastaa ihan normaalisti. Jee! Oli puhetta siitä kun jotkut koirat vaan menee helpommin jumiin ja Keiko valitettavasti luultavimmin tähän kastiin kuuluu. Mun on kiinnitettävä jatkossa tarkasti huomioni siihen että K pysyy hyvässä kunnossa ja muistaa huolelliset lämpät ja jäähdyttelyt. Koska oikeapuoli oli tokokoiralle tyypillisesti enempi tukossa niin nyt ois tarkoitus tehdä enemmän juttuja tasapuolisemmin esim. opettaa seuraaminen myös oikealla puolella..

Eilen meille tuli hoitoon kaverin manssi Sony. Keiko on tavannut Sonya pennusta saakka ja pojat tulee hyvin juttuun. Keesi on tavannut Sonyn muutamia kertoja pentuna. Nyt Keesi oli aluksi sitä mieltä ettei Sonyn kyllä tarvitse ainakaan sisälle tulla. Sony tietenkin Keesin räyhätessä turvautui muhun. Sekös raivostutti Keesiä vielä lisää. Sony väisti viimeiseen asti muttu koska pöljä skipi äijäili turhaan ja turhan paljon joutui Sonykin sanomaan takaisin. Pienen alku rähinän ja tutustumisen jälkeen pääsivät pojat kuitenkin samalle aaltopituudelle ja nyt leikkisivät jatkuvasti. Ainoa että treenirepun lähelle ei Sony saanut Keesin mukaan tulla. Keiko ei osallistunut alku rähinöintiin eikä leikkeihin. Lähinnä katselee pikkusten puuhia paheksuvasti. :D Oikeen mukavan ja helppo hoidettava Sony kyllä on. Kävelee vetämättä ja odotti kiltisti autossa sen aikaa kun treenasin Keikoa.

Tänään siis treenattiin sirkuskentällä tokoa Sonjan ja Katin kanssa. Kati käskytti liikkeet joten tuli myös treeniä vieraalla liikkeen ohjaajalla. Höpöteltiin jonkun verran liikkeiden välissä joten sekin hyvää treeniä.

Seuraaminen huonompaa kun viimeksi. Hetkittäin tarkkaa ja hyvää mutta kadotteli taas kontaktia joilloin hajoilee minä sekä koira.

Liik.istuminen oli hieno mutta seuraamin oisi mun mielestä voinut olla parempaa. Niin ja taas vilkaisin olan yli.. Hyi huono minä!!!

Luoksetulossa keksi ettei tarttekkaan pysähtyä ollenkaan.. Eka kerta koskaan kun ei tottele pysäytys käskyä.. En meinannut millään saada onnistunutta.. Muutenkin on ollut ongelmaa liiankovan vauhdin vuoksi. Liikaa tehty vaan läpi juoksuja joten nyt stoppeja enemmän että saadaan vauhtiakin pois..

Ruutu. Virittelyt onnistui. Kovaa ruutuun mun pysäytys käsky myöhässä ja takalaidasta pikkasen ulos. Korjasin siitä sisälle. Maahan ja seuraamaan hyvin. Saatiin Katilta uutta näkökulmaa tähän ja hyviä perusteita sille miksi Keikolle oisi hyvä kuitenkin opettaa se paikan haku itsenäiseksi. Nythän Keiko siis vaan juoksee tötsien läpi ja mun tehtävä on pysäyttää se oikeassa kohtaa. Mut Katin perustelut vakuutti ja aijonkin kokeen jälkeen opettaa Keikolle sen oikean kohdan. :) Nyt ennen koetta en kuitenkaan rupea mitään muuttamaan.

Metallinouto muuten hyvä mutta palutus ihan vino.

Hyppynoutossa hyppäs taas niin lähelle että ei pystynyt pauttamaan eteen vaan kiersi seläntakaa mun taakse. Plääh luulin että tästä jo selvittiin mutta ei sitten.

Tunnarissa lähti kovaa kapuloille. Meinasi nostaa ekan mutta lähti kuitenkin haistelemaan. Pysähtyi viimeisen kapulan haisteltuaan nosti pään ja katsoi hetken mua. En sanonut mitään jatkoi ja löysi oman. Palautus ihan ok. En ottanut sivulle ollenkaan.

Kaukoja. Ekalla ei noussut toisella käskyllä onnistui vapautin ja kävin kehumassa. Sitten kerran seisominen josta kehuin heti ja vapautin. Kerran samanlailla mutta istuminen ja lopuksi Seiso istu maa. Joka oli hieno! Tarvitsee aika korkean vireen näihin.

Hyviä nevvoja sain. Kiitos niistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti