lauantai 6. elokuuta 2011

Kokeilemassa!

Kirjaimellisesti käytiin kokeilemassa miten voittajaluokan liikkeet kokeessa sujuu. Tavoitteena oli että koira yrittäis tehdä jokaisen liikkeen, sekä tulos. Molemmat tavoitteet täyttyi!

Liikkeet oli sekotettu. Yritän muistella missä järjestyksessä ne olikaan. :D Mua jännitti aivan sairaasti ja Keiko oli hieman liiankin innokas.

Paikkamakuu: 10 Hyvin alas sekä ylös. Makoili aikamoisella mutkalla. Tuomari ei kuitenkaan siitä sakottanut.

Tunnari: 0 Ei lähtenyt ekalla käskyllä. Kiljaisin toisen käskyn aivan liian innostavasti. Keiko sinkos ensin ihan väärään suuntaan. Löysi lopulta kapuloille nuuhkas muutamaa ja valkkas vaan jonkun. Lähti kiikuttamaan kapulaa tuomarille. Heh. Muistutin että mäkin olen olemassa. Luovutus väljä ja vino sekä perusasento vino.

Ruutu: 0 Oli jotenkin hysteerisen oloinen lähetyspaikalla.. Ei viitsinyt keskittyä virittelyissä. Kun annoin käskyn pomppas ensin sivuun kaatoi mennessään tötsän jonka vieressä oltiin. Sinkoili holtittomasti ruudun suuntaan. Taisin toistaa ruutu käskyn kerran. Meni ruutuun mutta sivureunasta yli. Yritin korjata mutta tuli etureunasta vähän yli. Komensin siihen sitten makaamaan että päästään tekemään seuraamaan kutsuminen. Se sujuikin sitten hienosti!

Seuraaminen: 8,5 Suurinosa hyvää hetkittäin kontakti tippui ja silloin myös paikka seilaa. Juoksu, hidas ja askeleet ihan ok. Mä maltoin ihan suht hyvin mieleni ja keskityin käskyttämään järkevästi. Täykkärit oli surkeita.

Luoksetulo: 8 Seisominen valui, maahan meno ihan ok. Vauhtia oli ehkä liikaakin.. Eteentulo hyvä! :) Luokattoman huono sivulletulo! MUR!

Hyppynouto: 7 Ei ehditty treenata sillä kolmen metrin matkalla. Joten tykitti takas täysiä, pitkällä loikalla suoraan mua päin ja siitä ohi.. Käskin siitä sit vaan sivu että saadaan jotain pojoja.. :D Muuten oikeen hieno ja näyttävä hyppynouto!

Liikkeestä istuminen: 9 Arvas ilmeisesti mikä liike kyseessä joten jätätti taas seuraamisessa. Muuten hieno.

Metalli nouto: 9,5 Tää oli hieno! Kovaa kapulalle. Nätti nosto ja laukalla takas. Palautus ja perusasento hyvä!

Kaukot: 8 Eka vaihto onnistui! Jee! Yhteen istumiseen tartti tupla käskyn ja yksi seisomaan nousu tosi hidas. Muuten oikeen hienot! Oli pikkasen paineistunut mutta kykeni kuitenkin tekemään mikä oli pääasia!

Kokonaisvaikutus: 8 Tuomari sanoi että innokas koira. Muuta en muistakkaan! :D

VOI3 206p sij.2/3 Tuomari: Harri Laisi

Ekat kaksi liikettä Keiko oli ihan ulalla. Ei malttanut keskittyä ja otti häiriötä. Mun jännittäminen näkyi sekoiluna useassa kohtaa.. esim.. En kyennyt kuuntelemaan mitä mulle sanottiin, unohdin vapauttaa ja kehua Keikoa, liikkeessä istumisessa lähdin omin lupineni takaisin päin, luoksarissa unohdin kertoa kummat käskyt meillä on, hyppynoudossa jouduin miettimään tajuttoman kauan mikä hitto meidän käsky olikaan ja ja.. :D Kaikesta mun terrorisoinnista huolimatta Keiko suoriutui hienosti! On se vaan aikamoinen keepie nuorukainen! <3 Olen tosi tyytyväinen tuloksesta! :) Nokka kohti uusia treenejä ja kokeita!

Keikosta Tiian ottama kuva vuodelta 2009.

1 kommentti:

  1. Hyvinhän se koe meni, nollat pois niin ykkönen on plakkarissa! :)

    VastaaPoista